Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Μιχάλης Καρχιμάκης: Στο πλευρό των ανθρώπων της ανάγκης και απέναντι στην αδιαφάνεια και την ασυδοσία των ισχυρών

Oπως σχολίασε ο Μιχάλης Καρχιμάκης: 

«Ακούγεται από Στελέχη της Κυβέρνησης ότι θα ικανοποιηθεί το αίτημα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών για Ποινική Ασυλία των Τραπεζιτών. Η Δικαιολογία για αυτό το εισιτήριο στην ασυδοσία ; Το ότι θα χειριστούν λεπτά ζητήματα όπως
τα κόκκινα Δάνεια. 

Να πούμε στην ΝΔ ότι το πρόβλημα δεν το έχει ο Τραπεζίτης αλλά ο άνθρωπος που το δάνειο του έχει κοκκινίσει και πρόκειται να χάσει το σπίτι του. Αντίστοιχα την ασυλία δεν την χρειάζονται οι εκπρόσωποι των Τραπεζών, τις οποίες ο Ελληνικός λαός έχει σώσει αμέτρητες φορές, αλλά η πρώτη κατοικία των ανθρώπων που κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο. 

Είναι Θέμα Επιλογής να βρεθούμε στο πλευρό των ανθρώπων της ανάγκης και απέναντι στην αδιαφάνεια και την ασυδοσία των ισχυρών. Είναι Θέμα Επιλογής να προστατευθεί πρώτη κατοικία και να τεθούν αυστηρά πλαίσια νομιμότητας και διαφάνειας στον τρόπο με τον οποίο οι τράπεζες θα χειρίζονται τις υποθέσεις των πολιτών». 


Ακούγεται από Στελέχη της Κυβέρνησης ότι θα ικανοποιηθεί το αίτημα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών για Ποινική Ασυλία των Τραπεζιτών.
Η Δικαιολογία για αυτό το εισιτήριο στην ασυδοσία ; Το ότι θα χειριστούν λεπτά ζητήματα όπως τα κόκκινα Δάνεια.
Να πούμε στην ΝΔ ότι το πρόβλημα δεν το έχει ο Τραπεζίτης αλλά ο άνθρωπος που το δάνειο του έχει κοκκινίσει και πρόκειται να χάσει το σπίτι του.
Αντίστοιχα την ασυλία δεν την χρειάζονται οι εκπρόσωποι των Τραπεζών, τις οποίες ο Ελληνικός λαός έχει σώσει αμέτρητες φορές, αλλά η πρώτη κατοικία των ανθρώπων που κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο.
Είναι #Θέμα_Επιλογής να βρεθούμε στο πλευρό των ανθρώπων της ανάγκης και απέναντι στην αδιαφάνεια και την ασυδοσία των ισχυρών.
Είναι #Θέμα_Επιλογής να προστατευθεί πρώτη κατοικία και να τεθούν αυστηρά πλαίσια νομιμότητας και διαφάνειας στον τρόπο με τον οποίο οι τράπεζες θα χειρίζονται τις υποθέσεις των πολιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου