Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Νέο βιβλίο από τον Μίμη Ανδρουλάκη- μυθιστόρημα με πολιτικές αποκαλύψεις

Αποτέλεσμα εικόνας για Νέο βιβλίο από τον Μίμη Ανδρουλάκη-Ο συγγραφέας -και άλλοτε(;) “τρομερό παιδί” της ανανεωτικής αριστεράς-ξαναχτυπά με τον αγαπημένο του εδώ και χρόνια τρόπο: Με ένα νέο λογοτεχνικό έργο, που γράφει κάθε καλοκαίρι στην Κρήτη και που κυκλοφορεί τον Νοέμβριο.

Όπως κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος, ο Μίμης Ανδρουλάκης τήρησε την παράδοση.
Το άλλοτε(;) “τρομερό παιδί” του ΚΚΕ και της ανανεωτικής αριστεράς στη χώρα μας, πέρασε κάποιες εβδομάδες του καλοκαιριού στην ιδιαιτέρα του πατρίδα στην Κρήτη, γράφοντας το νέο του βιβλίο.
Τομ Νοέμβριο φέτος, που το βιβλίο θα είναι έτοιμο για το ταξίδι του στα ράφια και τις προθήκες των βιβλιοπωλείων οι-πολλοί- αναγνώστες του Μίμη θα βρεθούν μπροστά σε μια νέα έκπληξη: Θα διαβάσουν ένα μυθιστόρημα, με πολλή πλοκή, που θα βασίζεται όμως σε μια πολιτική αποκάλυψη, για πλευρά της ιστορίας που αφορά τα πολύ πρόσφατα χρόνια. Η αποστολή του στην Ελλάδα συνδέθηκε με την υπόθεση “Κόκκινη Προβιά”; Ο ίδιος αποφεύγει ακόμα να πει την υπόθεση που διαπραγματεύεται το νέο του μυθιστόρημα, άλλωστε δεν έχει αποφασίσει ακόμα ούτε τον τίτλο που θα του δώσει-ίσως από την άλλη εβδομάδα, όταν επιστρέψει στην Αθήνα. Το σίγουρο είναι -όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε- πως πρόκειται για ένα βιβλίο, μετά τον “Σαλό Θεού”, τα “Δυο Μόνο Δάκρυα”, το “Ταξίδι του Μέλιτος”, το “Αλέγκρα” -και όλα τα προηγούμενα αυτών- που θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις.
Ο Μίμης Ανδρουλάκης, άλλωστε, αν και πάντοτε απολύτως ενήμερος για την πολιτική ζωή της χώρας τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο, διατηρώντας πλήρως τις απόψεις του και την κοσμοθεωρία του, προτιμά να παρεμβαίνει στις εξελίξεις μέσω των βιβλίων του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου