Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

Πλέι οφ Champions League: Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 4-0 την Κράσνονταρ και... πέταξε για τους ομίλους

Γκερέρο και Τσιμίκας πανηγυρίζουν το γκολ του ΟλυμπιακούΟι «ερυθρόλευκοι» ήταν διαβασμένοι και το έδειξαν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ με ένα... τρομακτικό ξέσπασμα στην επανάληψη, σημείωσαν τρία γκολ σε 11 λεπτά ! Ο Ραντζέλοβιτς σημείωσε δύο γκολ (78',85') κι από ένα οι Γκερέρο (30'), Ποντένσε
(89'). Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Ολυμπιακός δεν δέχτηκε γκολ, το 5ο ευρωπαϊκό του ματς.

Οι Πειραιώτες ήταν σαρωτικοί από το πρώτο ημίχρονο και με τη συμπλήρωση του πρώτου μισάωρου προηγήθηκαν. Στο 30ο λεπτό ο Γκερέρο υποδέχτηκε την μπάλα στην περιοχή, τη στόπαρε και με ένα υπέροχο δεξί σουτ, την έστειλε να... αναπαυτεί στην εστία του Σαφόνοφ.


Ο Ραντζέλοβιτς με 2 γκολ (78',85') κλείδωσε την πρόκριση για τον Ολυμπιακό -Φωτογραφία: Eurokinissi
Τρία γκολ σε 11 λεπτά
Παρόμοιο το σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ολυμπιακό να ζευγαρώνει τα τέρματά του στο 78' με τον Ραντζέλοβιτς. Οι «ερυθρόλευκοι» βγήκαν στην κόντρα, με τον Βαλμπουενά να βγάζει μπαλιά-τρύπα για τον νεαρό άσο του Ολυμπιακού ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ραντζέλοβιτς με άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-0, ενώ στο 88' ο Ποντένσε με ένα σπάνιας ομορφιάς γκολ... κλείδωσε την πρόκρισή του στους ομίλους του Champions League.


Το... κερασάκι στην τούρτα από τον Ποντένσε με το 4-0 -Φωτογραφία: Eurokinissi
Στο τέλος του αγώνα, οι οπαδοί των ερυθρόλευκων φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Πορτογάλου προπονητή, ενώ αυτός ανταπέδωσε με χειροκρότημα.


Ο Γκερέρο χάνεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του μετά το γκολ που σημείωσε -Φωτογραφία: Eurokinissi
Μασούρας: Είχαμε την ψυχολογία με το μέρος μας
O Γιώργος Μασούρας κράτησε χαμηλούς τόνους μετά την επική εμφάνιση του Ολυμπιακού επί της Κράσνονταρ. «Κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα σήμερα, είχαμε την ψυχολογία με το μέρος μας και στο μεγαλύτερο διάστημα κοντρολάραμε τις αντεπιθέσεις τους. Αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού τους. Βρήκαμε χώρους και πήραμε αυτή την πολύ μεγάλη νίκη» ήταν το σχόλιο του νεαρού ποδοσφαιριστή στην κάμερα της Cosmote TV.


Ο Πέδρο Μάρτινς πανηγυρίζει έξαλλα το γκολ του Ολυμπιακού -Φωτογραφία: Eurokinissi
Ραντζέλοβιτς: «Χαρούμενος για τα γκολ μου, υπερήφανος για τον Ολυμπιακό»
Από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της σημερινής επιβλητικής επικράτησης του Ολυμπιακού επί της Κράσνονταρ με 4-0 ήταν ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, με τον Σέρβο επιθετικό να πετυχαίνει δύο τέρματα!

«Δεν μπορώ παρά να είμαι χαρούμενος για τα γκολ που έβαλα. Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου και ελπίζω να το επαναλάβουμε και στη Ρωσία. Μπορούμε να κερδίσουμε και στη ρεβάνς, το θέλουμε πάρα πολύ και θα το προσπαθήσουμε», δήλωσε μετά το ματς στην κάμερα της Cosmote TV.




Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού -Φωτογραφία: Eurokinissi
Οι συνθέσεις
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά, Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά (86’ Καμαρά), Ποντένσε, Γ. Μασούρας (76’ Ραντζέλοβιτς), Γκερέρο. 

Στον πάγκο έμειναν: Αλέν, Τοροσίδης, Σισέ, Σουντανί και Ελ Αραμπί. 

Κράσνονταρ: (Σεργκέι Ματβέεβ): Σαφόνοφ, Ραμίρες, Φιόλουσον, Σπάιτς, Πετρόφ, Καμπόλοφ, Καμπελά (25’ Όλσον), Βιλένα, Ναμλί (58’ Σουλεϊμάνοφ), Βάντερσον, Μπεργκ (69’ Ιγκνατίεφ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου