Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Απογοητευτικός ο Άρης, ηττήθηκε στο Βόλο

undefined
Ο Άρης πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και ηττήθηκε με 1-0 από τον ΝΠΣ Βόλο στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League 1.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα, σημειώθηκε από την άσπρη βούλα και το πέτυχε ο Γέντρισεκ που εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στο 56΄, μετά από χέρι του Σάσα στην περιοχή.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Κουέστα διατήρησε το μηδέν με δύο δύσκολες αποκρούσεις στις φάσεις που δημιούργησε ο Βόλος, ενώ ο Άρης δεν κατάφερε να απειλήσει.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι "κιτρινόμαυροι" είχαν την υπεροχή, πίεσαν, αλλά στις δύο ευκαιρίες που είχαν, ο Γκαραβέλης νίκησε Φετφατζίδη και Ντιγκινί από κοντά, ενώ στην μεγαλύτερη στιγμή που είχε ο Γάλλος η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι μετά την απόκρουση του γκολκίπερ.
Μετά τη λήξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς του Άρη που βρέθηκαν στο Βόλο, για την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, από τους νεοφώτιστους στην πρώτη κατηγορία Βολιώτες.
Πλέον, ο Άρης πηγαίνει στη διακοπή του πρωταθλήματος μόλις με έναν βαθμό μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές και η απόδοσή του προκαλεί έντονο προβληματισμό ενόψει της συνέχειας.
Συνθέσεις:
ΒΟΛΟΣ(Φεράντο): Γκαραβέλης, Λύρατζης, Φεράρι, Διαμαντής, Δημόπουλος, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Ζοάο, Μουνίθ (81’ Μάντζης), Μυστακίδης (63’ Ηλιόπουλος), Γέντριτσεκ (71’ Μαξ Αουγκούστο)
ΑΡΗΣ(Παντελίδης): Κουέστα, Ροζ, Δεληζήσης, Ντιγκινί, Σάσα, Ματίγια, Σούντγκρεν, Μαντσίνι (57’ Λάρσον), Ιντέγε (65’ Μαρτίνες), Φετφατζίδης (80’ Μπρούνο Γκάμα), Κόρχουτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου