Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Οι έξι νέοι σύμβουλοι του Αλέξη Τσίπρα

Οι έξι νέοι σύμβουλοι του Αλέξη ΤσίπραΈξι νέοι σύμβουλοι ορίστηκαν στο γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑΑλέξη Τσίπρα όπως
αποκαλύπτουν τα "Παιχνίδια Εξουσίας".
-Ο πρώην υπουργός Κώστας Γαβρόγλου αναλαμβάνει σύμβουλος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για θέματα Παιδείας και Εκκλησίας. Το γεγονός αυτό δείχνει πως η Κουμουνδούρου θα ακολουθήσει τις βασικές γραμμές της πολιτικής που είχε ως κυβέρνηση, όπως και τις προσεκτικές μεταρρυθμίσεις στα εκκλησιαστικά θέματα.
-Ο Τάκης Παυλόπουλος, που προϋπήρξε σύμβουλος για θέματα Ευρωπαϊκής πολιτικής, αναλαμβάνει πλέον σύμβουλος για θέματα οικονομικών και οικονομίας. Αναλαμβάνει ουσιαστικά τα καθήκοντα που είχε και ως υφυπουργός ο Δημήτρης Λιάκος, που μεταπήδησε μετά τις εκλογές στον ιδιωτικό τομέα.
-Επισημοποιείται η παραμονή του νεαρού και ικανότατου διπλωμάτη Βαγγέλη Καλπαδάκη ως συμβούλου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, αλλά και άμυνας και μετανάστευσης.
- Ο πρώην υφυπουργός Κώστας Στρατής αναλαμβάνει σύμβουλος  του Αλέξη Τσίπρα σε θέματα πολιτισμού.
-Ο Γρηγόρης Θεοδωράκης, πρώην ΓΓ υπουργείου Δικαιοσύνης, αναλαμβάνει σύμβουλος Εσωτερικών, Ψηφιακής Πολιτικής και υποδομών και μεταφορών.
-Ο  Γιώργος Σαρλής, πρώην ΓΓ του υπουργείου Δικαιοσύνης, αναλαμβάνει σύμβουλος για θέματα δικαιοσύνης και προστασίας του πολίτη.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου