Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Δ. Θεσσαλονίκης: Αυτός είναι ο νέος συμπαραστάτης του δημότη

Αποτέλεσμα εικόνας για Δ. Θεσσαλονίκης: Αυτός είναι ο νέος συμπαραστάτης του δημότη«Σηκώνουμε τα μανίκια. Ξεκινάμε», είπε ο νέος συμπαραστάτης του δημότη στο δήμο
Θεσσαλονίκης, Μάριος Καργιώτης, ο οποίος εκλέχθηκε πριν από λίγο στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Οι υποψήφιοι ήταν τελικά εννέα καθώς η Ελένη Φωτιάδου απέσυρε την υποψηφιότητα της.
Πολύ σημαντικό εργαλείο για κάθε δήμο χαρακτήρισε τον συμπαραστάτη του δημότη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.
«Λυπάμαι που το λέω αλλά ο θεσμός δεν είχε τα αποτελέσματα που όφειλε να έχει. Σαν δήμαρχος πιστεύω ιδιαίτερα σε αυτό το θεσμό και προσδοκώ στην εκλογή του στη διαδικασία σήμερα για να έχουμε άμεσα συνεργασία μαζί του», τόνισε ο κ. Ζέρβας.
Στην πρώτη ψηφοφορία πρώτος σε σταυρός βγήκε ο Μάριος Καργιώτης 10 και ακολούθησαν οι Απόστολος Αγγελόπουλος 7 και οι Ιορδάνης Χατζηκαλλινικίδης 7. Για να εκλεγεί Συμπαραστάτης απαιτείται να ψηφιστεί, από τα 3/5 των παρόντων δημοτικών συμβούλων. Έτσι ακολούθησε και δεύτερη ψηφοφορία.
Στη δεύτερη ψηφοφορία συμμετείχαν τέσσερις υποψήφιοι. Τελικά με τη δεύτερη βγήκε «λευκός καπνός», καθώς ο δικηγόρος Μάριος Καργιώτης έλαβε 27 ψήφους.
Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης, “δέχεται καταγγελίες άμεσα θιγόμενων πολιτών και επιχειρήσεων για κακοδιοίκηση των υπηρεσιών του Δήμου, των νομικών του προσώπων και των επιχειρήσεών του και διαμεσολαβεί προκειμένου να επιλυθούν τα σχετικά προβλήματα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου