Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Κώστας Μπακογιάννης για τον συνωστισμό στην Ομόνοια: «Κάναμε λάθος»

«Κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος, γιατί δεν προβλέψαμε ότι όταν ανοίγει η νέα Ομόνοια, όταν περνάνε χιλιάδες Αθηναίοι κάθε μέρα, είναι λογικό να μαζευτεί αυθόρμητα πολύς κόσμος», είπε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.Ο Κώστας Μπακογιάννης, έχοντας απολογητική διάθεση, ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ένα βίντεο στο οποίο εξηγεί τι συνέβη στο άνοιγμα της Ομόνοια, οπού σημειώθηκε μεγάλος συνωστισμός.

«Κάναμε λάθος», παραδέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων. Αναλυτικά, αναφέρει:

«Καλημέρα. Από χθες το βράδυ, διαβάζω και ακούω πολλά εύλογα και δικαιολογημένα σχόλια για το άνοιγμα της Ομόνοιας και σκέφτομαι τι θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει διαφορετικά .


Να πούμε λίγο τι έγινε. Προφανώς δεν έγιναν εγκαίνια. Προφανώς δεν έγινε καμία φιέστα. Δεν κάναμε ομιλίες, δεν κάναμε δηλώσεις. Εγώ ο ίδιος ήρθα για λίγα λεπτά, ίσα-ίσα για να δω το σιντριβάνι να ανοίγει. Και η Δημοτική Αστυνομία ήταν εδώ. Μάλιστα με μεγάφωνα ζητούσε από τον κόσμο να κρατήσει τις αποστάσεις.


Έχοντας πει όλα αυτά, κάναμε λάθος, θα πω ότι κάναμε ένα πολύ μεγάλο λάθος, γιατί δεν προβλέψαμε ότι όταν ανοίγει η νέα Ομόνοια, όταν περνάνε χιλιάδες Αθηναίοι κάθε μέρα, είναι λογικό να μαζευτεί αυθόρμητα πολύς κόσμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου