Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

Χαλκιδική: Τι ισχύει για τη μετακίνηση αυτό το Σαββατοκύριακο

Οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να περιμένουν τη Δευτέρα 18 Μαΐου και το επόμενο Σαββατοκύριακο, εάν θέλουν να επισκεφθούν τις υπέροχες παραλίες της Χαλκιδικής. Δείτε τι ισχύει για τη μετακίνηση.Υπό άλλες συνθήκες, στο προσεχές Σαββατοκύριακο, που η θερμοκρασία θα σκαρφαλώσει σε ιδιαιτέρως υψηλά επίπεδα, χιλιάδες Θεσσαλονικές θα συνέρρεαν στις παραλίες της Χαλκιδικής.

Τα μπάνια έχουν αρχίσει για τα καλά στη χώρα μας, καθώς πλέον επιτρέπεται η μετακίνηση των πολιτών εντός του νομού της μόνιμης κατοικίας τους.

Και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης δεν θα μπορέσουν ν’ απολαύσουν τη θάλασσα της Χαλκιδικής το ερχόμενο Σαββατοκύριακο: Διότι η μετακίνηση στη Χαλκιδική λογίζεται ως μετακίνηση εκτός νομού και άρα απαγορεύεται.

Υπενθυμίζεται πως το εν λόγω μέτρο θα έχει ισχύ μέχρι τη Δευτέρα 18 Μαΐου, εκτός εάν εν τω μεταξύ αλλάξει κάτι και δοθεί παράταση, καθώς, όπως έχει πολλάκις υπογραμμίσει η πλευρά της κυβέρνησης, κάθε μέτρο επανεξετάζεται ανάλογα με την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα.


Οι έλεγχοι της αστυνομία αναμένεται να είναι πυκνοί σε ολόκληρη την επικράτεια, κάτι που αναμένεται να ισχύει και στα διόδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου