Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Συνάντηση Αγγελοπούλου - Τσίπρα για το έργο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, στην Κουμουνδούρου.Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, είχε η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου, το πρωί της Τρίτης.
Η συνάντηση έγινε στην Κουμουνδούρου, στο πλαίσιο των συναντήσεων της κυρίας Αγγελοπούλου με τους πολιτικούς αρχηγούς, τους οποίους θα ενημερώσει για το έργο και τις δράσεις της Επιτροπής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη συνάντηση η πρόεδρος της Επιτροπής ενημέρωσε για την πορεία της προετοιμασίας και των εργασιών για τις εορταστικές εκδηλώσεις το 2021.


Από την πλευρά του ο κ. Τσίπρας συζήτησε με την κ. Αγγελοπούλου σκέψεις και προτάσεις για την ενίσχυση της προσπάθειας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνονται.


Την Τετάρτη, 10 Ιουνίου, στις 3.00 μ.μ η κυρία Αγγελοπούλου θα έχει συνάντηση με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, στο γραφείο της, στη Βουλή.

Την Πέμπτη, 11 Ιουνίου, στις 5.00 μ.μ θα έχει συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στα γραφεία του Κόμματος, στον Περισσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου