Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα και εμπιστοσύνης του Αλέξη Τσίπρα η Μαριλίζα...

Σε πρόσωπο-κλειδί για ένα μέτωπο που ήδη ανοίγει με ορμητικό τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύεται η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Η τομεάρχης Εργασίας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την οποία ο Αλέξης Τσίπρας εμπιστεύεται «με κλειστά μάτια» για την απόδοση και την επιμέλειά της, έχει ήδη αναλάβει να σηκώσει στις πλάτες της την κεντρική πολιτική αντιπαράθεση για το εργασιακό νομοσχέδιο. 

Μάλιστα, η τομεάρχης Εργασίας έχει ήδη πυκνώσει τις δημόσιες εμφανίσεις της, κάνοντας «πενηνταράκια» όσα σχεδιάζει ο υπουργός Εργασίας, Κωστής Χατζηδάκης, ενώ ταυτοχρόνως δεν αφήνει τον «ομόλογό» της να ανασάνει για κανένα θέμα της αρμοδιότητάς του -ήδη, έχει σφίξει τον αντιπολιτευτικό κλοιό και για την συμμετοχή ιδιωτών στην απονομή συντάξεων στον ΕΦΚΑ. 

Όπως και να έχει, καίτοι η Μαριλίζα έχει ένα συναινετικό και ήπιο προφίλ, όσοι ξέρουν πώς δίνει τις πολιτικές της μάχες συνομολογούν πως το πολιτικό θερμόμετρο θα χτυπήσει… «κόκκινο» -όχι με ατάκες και λογοπαίγνια, αλλά με επί της ουσίας επιχειρήματα, που είναι και τα δυσκολότερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου