Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Ομολόγησε ο πιλότος: Εγώ σκότωσα την Καρολάιν

Σοκάρουν οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Οι πληροφορίες που ήθελαν τον 33χρονο σύζυγό της να μη μπορεί να δώσει πειστικές απαντήσεις σε βασικά σημεία της κατάθεσής του επιβεβαιώθηκαν. Ο πιλότος δεν μπόρεσε να απαντήσει στα αμείλικτα ερωτήματα των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. και τελικά λύγισε και ομολόγησε ότι αυτός είναι ο δολοφόνος της 20χρονης κοπέλας.


Μετά από μία μαραθώνια κατάθεση η οποία διήρκησε περισσότερες από 7 ώρες, ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών, λέγοντας μάλιστα ότι διέπραξε το έγκλημα μόνος του, χωρίς συνεργούς.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ζευγάρι είχε έναν άσχημο καβγά την ημέρα της δολοφονίας. Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ο 33χρονος δεν ομολογούσε την πράξη του όλο αυτό το διάστημα, διότι σκεφτόταν το 11 μηνών παιδί τους.

Ο άνδρας υποστήριξε ότι δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα και πως αφού έγινε ό,τι έγινε, επιχείρησε να καλύψει τα ίχνη του σκηνοθετώντας τη σκηνή της ληστείας.


Τα στοιχεία “έδειχναν” τον δολοφόνο

Τα στοιχεία που έγιναν γνωστά από νωρίς “έδειχναν” τον καθ’ ομολογία δολοφόνο. Δεν ήταν μόνο το κινητό-ρολόι της 20χρονης Καρολάιν που είχε καταγράψει παλμούς την ώρα που υποτίθεται ότι η κοπέλα ήταν νεκρή, αλλά και εφαρμογή στο κινητό τηλέφωνο του ίδιου του πιλότου είχε καταγράψει το επίμαχο διάστημα τον ίδιο να κάνει βήματα μέσα στο σπίτι, ενώ θεωρητικά ήταν δεμένος. Στοιχεία στο κινητό τηλέφωνο της άτυχης κοπέλας φανέρωναν επίσης ότι το ζευγάρι είχε καυγαδίσει την ημέρα της δολοφονίας και η Καρολάιν έψαχνε μάλιστα τρόπο για να φύγει από το σπίτι και να μείνει σε ξενοδοχείο.

Τέλος, η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι φαίνεται να έγινε πολύ νωρίτερα από την ώρα της υποτιθέμενης δολοφονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου