Για μία απόφαση χωρίς εξήγηση, χωρίς νομική βάση. Για μια παρανομία που έγινε από τον Λάσκοφ και η οποία σημειώθηκε όταν ο Σκοπιανός έπαιζε σε άλλη ομάδα πλέον! Δηλαδή μας λένε ότι ο Άρης πλαστογράφησε για να παίξει αυτός κάπου αλλού!!!

Τίποτα από όλα αυτά δεν στέκει. Αλήθεια όμως γιατί πράμα μιλάμε; Είναι δυνατόν να αφαιρούνται 6 βαθμοί από την ανδρική ομάδα για μια υπόθεση που αφορά τις ακαδημίες και που είναι θαμμένη από το 2018;;; Και που την ανακάλυψαν ξαφνικά τώρα;



Και ποιος μας λέει ότι ο παίκτης δεν ενήργησε κατ’ εντολήν κάποιων; Ήδη από το 2018 ο Άρης άρχισε να δυναμώνει και να τους «μπαίνει στο μάτι». Ποιος μου λέει εμένα ότι δεν φτιάχτηκε όλο αυτό έτσι ώστε όταν χρειαστεί να έχουν «ένα καλό χαρτί» στα χέρια τους;

Δεν γίνεται με τίποτα να σταθεί αυτή η ποινή και πρέπει πριν αρχίσει το πρωτάθλημα το θέμα να έχει ρυθμιστεί ή τουλάχιστον να έχει πάρει τον δρόμο του ώστε να αποκατασταθεί η κατάφωρη αδικία.





Το CAS θα πρέπει να είναι η έσχατη λύση. Η λύση πρέπει να δοθεί από φορείς της πολιτείας εδώ και να πάρουν πίσω αυτή την κακή, τη λανθασμένη, την ανεξήγητη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Αναψηλάφηση κι αθώωση… χθες. Ούτε καν η ποινή να ισχύσει πέρσι. Ο Άρης είναι αθώος!

Μπράβο σε όσους οργάνωσαν το συλλαλητήριο αυτό και σε όσους συμμετείχατε. Οι δράσεις όμως θα πρέπει να συνεχιστούν με αμείωτη ένταση ως την τελική δικαίωση.

«Χρυσή» ευκαιρία η προσεχή ΔΕΘ στην οποία η συγκέντρωση θα πρέπει να είναι ακόμη πιο ισχυρή, ακόμη πιο μεγαλειώδης. Γιατί θα παιχτεί σε όλα τα ΜΜΕ, θα προκαλέσει αίσθηση σε όλη την Ελλάδα και δεν θα μπορούν να σε αγνοήσουν.

ΥΓ: Αν ήμουν ΠΑΕ Άρης και είχα τη δυνατότητα θα προσπαθούσα να μπλοκάρω την έναρξη του πρωταθλήματος. Τόσες αναβολές πήρε για «ψύλλου πήδημα» με κάτι αστεία αιτήματα μικρομεσαίων ομάδων. Θα ήταν ένα καλό μέτρο πίεσης. Ως τότε Άρης και οπαδοί πρέπει να μπαίνουν στο γήπεδο σε κάθε ματς με έξτρα κίνητρο, πάθος και περισσή οργή κατά πάντων. Έτσι το -6 θα γίνει ψυχολογικά… +6 και αυτοί που πρέπει θα λάβουν το μήνυμά τους.

Άρης: Ο λαός των «κίτρινων» πραγματοποίησε ένα συλλαλητήριο από τα... παλιά και φώναξε ξεκάθαρα «Η μόνη πλαστογραφία είναι στη βαθμολογία».