Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

Χάρης Καστανίδης : Είναι ανάγκη να "ξεθολώσουν" οι διαχωριστικές γραμμές


«Επιθυμώ μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη που δεν συμβιβάζεται με ένα ισχνό παρόν, ούτε αρκείται σε λίγες προσδοκίες και απαιτήσεις»«Η δημοκρατική παράταξη πρέπει να ξανασυνδεθεί με το παρελθόν της για να κάνει λαμπρότερο το μέλλον της», είπε Στο Κόκκινο και στον Νίκο Ξυδάκη, ο Βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης του ΚΙΝΑΛΛ και υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Χάρης Καστανίδης.

«Στόχος μου είναι να βοηθήσω να ανασυγκροτηθεί η μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Έχω απόλυτη συνείδηση ότι η δημοσιονομική κρίση, προξένησε σοβαρά προβλήματα στο χώρο που ανήκω, θέτοντας το ερώτημα της ιδεολογικής του ταυτότητας.

Με την επιμονή των δανειστών, ασκήθηκαν συντηρητικές πολιτικές διάσωσης της οικονομίας. Tο να έχει συντηρητικές πολιτικές η Νέα Δημοκρατία, είναι φυσιολογικό. Όμως σε προοδευτικά κόμματα, όταν ασκούν συντηρητικές πολιτικές, μουτζουρώνει το συλλογικό προφίλ τους και είναι ανάγκη να αποκαταστήσουμε την ταυτότητα του Κινήματος Αλλαγής ως ένα φορέα που εκπροσωπεί τις ιδέες του δημοκρατικού σοσιαλισμού.

Πρέπει σε μία περίοδο που οι νεοφιλελεύθερες ιδέες ηττώνται από τα γεγονότα και τις διαδοχικές κρίσης, να πούμε με σαφήνεια ποιοι είμαστε έτσι ώστε να ξεθολώσουν οι διαχωριστικές γραμμές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου