Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Αλέξης Τσίπρας: Και τώρα… πορεία στον λαό - Κόμμα σε κίνηση

Η ακρίβεια πρώτο θέμα στην ατζέντα της Κουμουνδούρου - Την επόμενη εβδομάδα συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα - Ξεκινούν οι διεργασίες για το Συνέδριο, Συνεδρίαση ΚΟΕΣ με Τζανακόπουλο, ομιλία Τσίπρα την Πέμπτη σε Γραμματείς Νομαρχιακών.


Τις επόμενες κινήσεις μετά την πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας.

Πρώτο θέμα στην ατζέντα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναδεικνύεται πλέον το θέμα της ακρίβειας, καθώς λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με την κυβέρνηση να αδυνατεί να το ελέγξει.

Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινά «πορεία στο λαό» το επόμενο διάστημα, καθώς η Κουμουνδούρου εκτιμά πως είναι πολύ πιθανές οι πρόωρες κάλπες, ακόμα και πριν το φθινόπωρο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφτεί πολλές κρίσιμες περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων και η Κρήτη, ενώ πρόγραμμα περιοδειών ετοιμάζεται και για τα στελέχη του κόμματος.


Ο ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει να προετοιμάζεται πυρετωδώς και για το επικείμενο Συνέδριό του, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 17 Απριλίου, ενώ περί τα μέσα Μαΐου εκτιμάται πως θα υπάρξει η εκλογή Τσίπρα και Κεντρικής Επιτροπής (εφόσον αποφασιστούν οι αλλαγές από το Συνέδριο) από τα μέλη του κόμματος.

Το απόγευμα της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη συνεδρίαση της ΚΟΕΣ και των Γραμματέων των Νομαρχιακών Επιτροπών υπό την προεδρία του κόμματος, υπό την προεδρία του Δημήτρη Τζανακόπουλου.


Την Πέμπτη το απόγευμα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στους Γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών θα μιλήσει ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ αναμένεται και το Κίνημα της «Ομπρέλας» ενόψει του Συνεδρίου.

Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί και η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που είχε αναβληθεί λόγω της κακοκαιρίας…






ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου