Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Έκοψαν το ρεύμα σε κατάκοιτη γιαγιά 92 ετών με άνοια και με συσκευή οξυγόνου

Στην καταγγελία ότι η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στην 92χρονη μητέρα του, η οποία πάσχει από άνοια, είναι κατάκοιτη και χρησιμοποιεί συσκευή οξυγόνου προχώρησε σήμερα ο Χρήστος Γρηγορόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.


Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο γιος της 92χρονης, κάθε μήνα η ηλικιωμένη έδινε ένα ποσό - γύρω στα 100-120 ευρώ, ενώ η ΔΕΗ γνώριζε, σύμφωνα με τα όσα είπε, ότι η 92χρονη ζει με οξυγόνο. Το ρεύμα κόπηκε την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι.

Όπως είπε ο γιος της 92χρονης, η γυναίκα μένει 50 χιλιόμετρα μακριά από υποκατάστημα της ΔΕΗ, σε χωριό της ορεινής Μεγαλόπολης και δεν ήταν εύκολο να μετακινηθεί, ενώ υπογραμμίζει ότι κινδύνευσε η ζωή της.


«Ήθελαν να σκοτώσουν μια γιαγιά», είπε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος επικοινώνησε με τη ΔΕΗ και του είπαν ότι πρέπει να πληρωθεί ο λογαριασμός, αλλά μεσολαβούσε Σαββατοκύριακο. «Δίναμε κάθε μήνα 100-120 ευρώ, δεν μπορώ να καλύψω όλο το ποσό. Είναι ούτε 500 ευρώ. Ξέρουν ότι είναι άρρωστη η γιαγιά, δεν με πήραν ούτε ένα τηλέφωνο να με ενημερώσουν. Έπρεπε να την πάω στο νοσοκομείο. Χάος».





ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου