Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

«Τζαμπατζήδες» αποκαλεί βουλευτής της ΝΔ αυτούς που αδυνατούν να πληρώσουν το ρεύμα

Σε μια άκρως προκλητική δήλωση προχώρησε σήμερα ο Βασίλης Οικονόμου, σχολιάζοντας τις υπέρογκες αυξήσεις ρεύματος, οι οποίες έχουν προκαλέσει 26.500 εντολές για διακοπή της ηλεκτροδότησης.


«Κοιτάξτε, δεν είμαστε στην εποχή του τζάμπα, ούτε του δωρεάν. Γιατί πρέπει ο καθένας να πληρώνει τις υποχρεώσεις του, αλλά θα πρέπει και συγχρόνως να {…}», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας προκαλώντας την αντίδραση του πάνελ, αλλά και των παρουσιαστών της πρωινής εκπομπής της ΕΡΤ, Δημήτρη Κοτταρίδη και Γιάννη Πιταρά, οι οποίοι του επεσήμαναν ότι ποτέ το ρεύμα δεν ήταν τζάμπα και πως πλέον αρκετός κόσμος δεν μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς του ρεύματος.

Ο κ. Οικονόμου εμφανίστηκε προκλητικός και στη συνέχεια της συζήτησης, λέγοντας: «Το τσάμπα κυριάρχησε πολλές φορές τη δεκαετία του ’80 και του ’90. Στο τσάμπα έχει γαλουχηθεί μια κοινωνία», ενώ υποστήριξε ότι οι συνταξιούχοι μπορούν να πληρώσουν ακόμα τους υπέρογκους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Ίσως λόγω των υψηλών συντάξεων που λαμβάνουν. Δεν το εξήγησε...





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου