Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ρεκόρ η συμμετοχή - 70.000 έχουν ψηφίσει μέχρι τις 2 το μεσημέρι


Συνεχίζεται η πολύ μεγάλη προσέλευση στις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόσο στην Αθήνα και τις μεγάλες πόλεις, όσο και στην περιφέρεια.

Σύμφωνα με την Κουμουνδουρου μέχρι τις 2 το μεσημέρι έχουν ήδη ψηφίσει σύμφωνα μόνο με τους εγγεγραμμένους στα τάμπλετ 70.000 πολίτες στα εκλογικά τμήματα ανά την επικράτεια, ενω την ίδια στιγμή συνεχίζεται και η μαζική ροή εγγραφής νέων μελών.

Είναι ενδεικτικό, επισημαίνουν πηγες της Κουμουνδουρου, πως η αναλογία παλιά με νέα μέλη είναι περίπου στο ένα προς δυο.

Με βάση τη μέχρι τώρα συμμετοχή αναμένεται ότι ο τελικός αριθμός στις κάλπες θα είναι με βεβαιότητα εξαψήφιος, θα υπερβεί δηλαδή τα 100.000 μέλη.

Η δε προσέλευση είναι μαζική, τόσο στη συμμετοχή, όσο και στην περιφέρεια. Πιο αισιόδοξα στελέχη εκτιμούν ότι η προσέλευση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη και κάνουν λόγο για υπερδιπλασιασμό των νέων μελών, καθώς σε πολλές περιοχές υπάρχουν ήδη ουρές. Οι κάλπες θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 8 το βράδυ, ενώ αν χρειαστεί θα υπάρξει και παράταση της ψηφοφορίας


Σύμφωνα με τις τελευταίε πληροφορίες, αρκετό κόσμο έχει αυτή τη στιγμή στο εκλογικό κέντρο του Ζωγράφου, όπως και στον Κολωνό, όπου κόσμος γράφεται επί τόπου ως μέλος του κόμματος, προκειμένου να στηρίξει τον Αλέξη Τσίπρα. Ουρές έχει και στο εκλογικό κέντρο της Ηλιούπολης, όπως και στο Γαλάτσι.




ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου