Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Θεσσαλονίκη: “Βιάζουν την γυναίκα μου” φώναζε ο άνδρας που άνοιξε πυρ – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην περιοχή του Φοίνικα, στη Θεσσαλονίκη, όταν άνδρας, σε κατάσταση αμόκ, άνοιξε πυρ για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.


Ο 32χρονος άνδρας από την Αλβανία, έσπασε την πόρτα πολυκατοικίας κοντά στην εκκλησία της Παναγίας, πυροβόλησε στον αέρα με ένα εννιάρι πιστόλι και ανέβηκε μέχρι το διαμέρισμα του τετάρτου ορόφου, όπου βρίσκονταν τα δύο ανήλικα παιδιά του. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, έχουν βρεθεί δύο κάλυκες στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πάνοπλοι αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ που ανέβηκαν στον τέταρτο όροφο.

Εκεί βρήκαν τα ανήλικα παιδιά του, που μεταφέρθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα χωρίς να έχουν τραυματιστεί. Σημειώνεται ότι η γυναίκα του βρίσκεται στο νοσοκομείο για να γεννήσει. Αστυνομικοί που τον αναζητούσαν τον ακινητοποίησαν στο ύψος του ΤΙΤΑΝ, αφού νωρίτερα είχε εμπλακεί σε τροχαίο.

Αυτή την ώρα ανακρίνεται από τους αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς και πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thessnews.gr, αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ότι ο άνδρας ήταν σε κατάσταση αμόκ, και φώναζε ότι βιάζουν τη γυναίκα του.

Γειτόνισσα ανέφερε επίσης στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ότι δεν άκουσε πυροβολισμούς μέσα στην πολυκατοικία, αλλά μόνο από έξω. Επίσης, τόνισε ότι ο δράστης έσπασε με ρόπαλο την είσοδο.

Στο διαμέρισμα, βρέθηκαν κατά πληροφορίες μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ενώ οι αστυνομικοί προσήγαγαν ακόμη έναν άντρα γύρω στα 30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου