Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πώς διορίζεσαι στο Δημόσιο

Το 2022 ξεκίνησε με ένα «τσουνάμι» προσλήψεων και διορισμών στο δημόσιο το οποίο θα συνεχίζεται μέσα στο καλοκαίρι αλλά έως το τέλος του έτους.

Οι διορισμοί και οι προσλήψεις αφορούν τον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα σε οργανισμούς, δήμους, φορείς εκπαίδευση, στρατό, ΕΣΥ κλπ.

Παράλληλα δρομολογείται και ο Πανελλήνιος διαγωνισμός του ΑΣΕΠ αλλά και οι ανακοίνωση των μόνιμων διορισμών εκπαιδευτικών τον Αύγουστο ενώ αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται οι αιτήσεις για τις χιλιάδες προσλήψεις στο στρατό.

Παράλληλα ο ΟΑΕΔ προχωράει στην υλοποίηση έξι νέων προγραμμάτων για 270.000 ανέργους και εργαζόμενους θα προχωρήσει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (τ. ΟΑΕΔ) σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχει παρουσιάσει ο διοικητής της ΔΥΠΑ, Σπύρος Πρωτοψάλτης.
Πώς να διορισθείς στο δημόσιο – Τι ποια είναι τα βήματα


Για να μπορείς να κάνεις μία αίτηση στον ΑΣΕΠ σε κάποια προκήρυξη θα πρέπει ή να έχεις φτιάξεις Μητρώο ή να το Επικαιροποιήσεις.

Αυτό είναι το πιο βασικό βήμα για να μπορείς να έχεις την δυνατότητα αίτησης στην πλειοψηφία των προκηρύξεων.

Έπειτα η διαδικασία της αίτησης έρχεται ως 2ο βήμα! Η διαδικασία της αίτησης είναι σχετικώς πολύπλοκη καθώς συνήθως προϋποθέτει ο ενδιαφερόμενος να διαβάσει την προκήρυξη και να αναλύσει τι χρειάζεται


Πώς να φτιάξετε το Μητρώο χωρίς να ασχοληθείτε καθόλου

Το Proson.gr, το μεγαλύτερο εργασιακό site στην Ελλάδα που διεκπεραιώνει αιτήσεις χιλιάδων ενδιαφερομένων για προκηρύξεις στον ΑΣΕΠ για διορισμούς και προσλήψεις καθώς και την δημιουργία των μητρώων στον ΑΣΕΠ.

Η δημιουργία Μητρώου γίνεται εντελώς Δωρεάν φτάνει να κάνεις ετήσια εγγραφή μέλους (30 ευρώ) στο Proson.gr το οποίο θα αναλάβει για εσένα όλη την Διαδικασία.

Μαζί με το δωρεάν Μητρώο τα μέλη του Proson.gr έχουν και εκπτώσεις στις διαδικασία αίτησης στον ασεπ για οποια προκήρυξη θέλουν



ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣΕΠ ΕΔΩ



Πηγή: alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου