Τρίτη 26 Ιουλίου 2022

Τουρισμός για Όλους: Πότε ανακοινώνονται οι πρώτοι δικαιούχοι – Πότε θα ξαναγίνει κλήρω

Στα τέλη Σεπτεμβρίου θα γίνει η επόμενη κλήρωση για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους που δίνει voucher 150 ευρώ στους δικαιούχους για φθηνές διακοπές ανά την Ελλάδα. Παράλληλα όπως ανακοίνωσε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη χτες έγινε η κλήρωση για τους 200.000 δικαιούχους.
Τουρισμός για Όλους: 

Πότε ανακοινώνονται οι πρώτοι 200.000 δικαιούχοι

Η ίδια μιλώντας στην ΕΡΤ ανακοίνωσε πως τις επόμενες ώρες θα αναρτηθούν οι πίνακες με τους κληρωθέντες, ενώ το αμέσως προσεχές διάστημα θα πιστωθούν και τα λεφτά στους δικαιούχους. Υποστήριξε δε πως θα υπάρξουν και αναλυτικές οδηγίες.

«Φέτος η κάρτα είναι άυλη και καλύπτει άμεσα το κατάλυμα που χρησιμοποιεί ο δικαιούχος. Το πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους” που είχε όριο ατομικού εισοδήματος 16.000 ευρώ και όριο και οικογενειακού εισοδήματος 28.000 ευρώ, συν 1.500 ευρώ για κάθε παιδί, έγινε η κλήρωση χθες το βράδυ και σήμερα ή αύριο θα αναρτηθούν οι πίνακες με τους δικαιούχους αλλά θα λάβουν και email προσωπικά ο καθένας τους» ανέφερε

«Προσπαθούμε να δώσουμε στους δικαιούχους άμεση πρόσβαση στα χρήματα που τους αναλογούν από το πρόγραμμα το τέλος της εβδομάδας έως τις αρχές της επόμενης» επισήμανε.

Υπενθυμίζεται ότι τα βασικά στοιχεία του προγράμματος είναι η ατομική επιδότηση των 150 ευρώ που εξαργυρώνεται σε όλα τα ξενοδοχεία και καταλύματα της χώρας, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

Σημειώνεται πως η νέα κλήρωση θα αφορά όσους έχουν κάνει ήδη αίτηση. Στο σημείο αυτό τονίστηκε ότι 1,2 εκατομμύρια ήταν οι αιτήσεις που μπήκαν στο σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου