Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Στην Αθήνα στις 21 - 23 Οκτωβρίου το 6ο Ευρωπαϊκό Φόρουμ Αριστερών, Πράσινων και Προοδευτικών Δυνάμεων

Έως τις 16 Οκτωβρίου ανοιχτές οι προεγγραφές για παρακολούθηση του 6ου Ευρωπαϊκού Φόρουμ Αριστερών, Πράσινων και Προοδευτικών Δυνάμεων.

Το 6ο Ευρωπαϊκό Φόρουμ Αριστερών, Πράσινων και Προοδευτικών Δυνάμεων θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 21-23 Οκτωβρίου και εστιάζει σε ζητήματα ειρήνης, κοινωνικής και κλιματικής δικαιοσύνης.

Λαμβάνει χώρα σε μια περίοδο που η Ευρώπη αντιμετωπίζει ιστορικές προκλήσεις όσον αφορά την ειρήνη και τη συλλογική ασφάλεια της ηπείρου, το κοινωνικό και οικολογικό της μέλλον, τον σεβασμό των αρχών της για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη φιλοξενία και την αλληλεγγύη. Με το Ευρωπαϊκό Φόρουμ επιδιώκουμε την οικοδόμηση ενός νέου σχεδίου ειρήνης για όλους στην Ευρώπη και ένα νέο κοινωνικό και οικολογικό σχέδιο για το μέλλον.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης και θα μεταδοθεί ζωντανά, ωστόσο η προεγγραφή είναι υποχρεωτική μέσω του συνδέσμου https://europeanforum.eu/ έως την Κυριακή 16 Οκτωβρίου.

Το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Αριστερών, Πράσινων και Προοδευτικών Δυνάμεων είναι ένας από τους κύριους πολιτικούς χώρους πλουραλιστικής ανταλλαγής απόψεων για έναν δημοκρατικό, κοινωνικό, οικολογικό, φεμινιστικό και ειρηνικό μετασχηματισμό της Ευρώπης. Αποτελεί ένα μοναδικό εγχείρημα στο οποίο η Αριστερά, οι Πράσινοι και οι προοδευτικοί μπορούν να συναντηθούν και να μοιραστούν τους αγώνες τους. Θέλουμε να διαμορφώσουμε - και να αγωνιστούμε για - εναλλακτικές, δικαιότερες και πιο πράσινες λύσεις στις κρίσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου