Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου : Κλίμα αποσύνθεσης και πανικού στην κυβέρνηση, «βράζει» η Κ.Ο της ΝΔ.

«Προκλητικός, αμετανόητος και κινδυνολόγος παρουσιάστηκε ο πρωθυπουργός και οι πολίτες νοιώθουν προσβεβλημένοι» δήλωσε στο Κόκκινο 105,5 η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.


«Προσπαθεί να κερδίσει χρόνο και γι’ αυτό στο αίτημα ν’ ανοίξει άμεσα η Βουλή απάντησε με άνοιγμα στις 22 Αυγούστου» τόνισε μιλώντας στην Ευγενία Λουπακη και τον Χρυσόστομο Λουκά. «Δεν υπάρχει καμία διάθεση να συζητηθεί σε βάθος το μείζον θέμα που αποκαλύφθηκε και που είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Θα υπάρξει εξέλιξη, θα υπάρξουν νέες αποκαλύψεις και αυτό φοβάται ο κ. Μητσοτάκης, Οι μέρες θυμίζουν μέρες του 2008 με την υπόθεση του Βατοπεδίου» υπογράμμισε.

«Το σύστημα Μητσοτάκη θέλει υποβαθμιστεί και να ξεχαστεί η υπόθεση μέσω της προπαγανδιστικής μηχανής που διαθέτει, αλλά δεν πρόκειται και δεν θα το επιτρέψουμε» τόνισε η κα Ξενογιαννακοπούλου. «Δεν υπάρχει μετάθεση πολιτικής ευθύνης, η ευθύνη ανήκει εξ ολοκλήρου στον πρωθυπουργό. 

Πρέπει να δοθούν εξηγήσεις και από τους τρεις υπουργούς που ήρθαν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και είπαν συνειδητά ψέμματα ότι δεν παρακολουθείτο ο κ. Ανδρουλάκης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου