Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Ανανεώνουν άρον άρον τη θητεία του Φλώρου – Συνεδριάζει το ΚΥΣΕΑ

Εντολή για συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10:30πμ, έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον απόηχο των αποκαλύψεων σχετικά με την παρακολούθηση του Κωνσταντίνου Φλώρου, κατά το οποίο θα αποφασιστεί και επίσημα η ανανέωση της θητείας του «στόχου 519c» - όπως ήταν το κωδικό του όνομα στη λίστα της ΕΥΠ - στη θέση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Με αυτό τον τρόπο το Μέγαρο Μαξίμου επιχειρεί να σταματήσει τον σάλο που δημιούργησαν οι αποκαλύψεις από την έκθεση, σύμφωνα με την οποία ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, εμφανίζεται να έχει αγοράσει σπίτι αξίας 600.000 ευρώ με «μαύρο» χρήμα.

Το αν θα καταφέρει τελικά να το πράξει, είναι μια άλλη συζήτηση.

Υπενθυμίζουμε ότι στην τελευταία συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ, στις 20 Δεκεμβρίου, συζητήθηκαν κυρίως δύο θέματα. Η προμήθεια των νέων κορβετών για το Πολεμικό Ναυτικό και η… πρόθεση της κυβέρνησης να ανανεωθεί για έναν επιπλέον χρόνο η θητεία του Α/ΓΕΕΘΑ Κωσνταντίνου Φλώρου. Αμφότερα παραπέμφθηκαν για τελικές αποφάσεις στην επόμενη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί τελικά σήμερα.


«Στις 10.30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την κρίση Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας και Αρχηγών των Γενικών Επιτελείων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου