Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

«Φουλάρουν» στον ΣΥΡΙΖΑ με Think Tanks και καμπάνιες για Ακρίβεια και Στέγαση

Στο «φουλ οι μηχανές» είναι το μήνυμα που εκπέμπει η Κουμουνδούρου με τις κινήσεις της γύρω από τη σύσταση των νέων Think Tanks του ΣΥΡΙΖΑ και την συγκρότηση ομάδων εργασιών για μια σειρά από καμπάνιες που θα αφορούν την Ακρίβεια και την Στέγαση.


Το έναυσμα για την σύσταση των νέων think tanks του ΣΥΡΙΖΑ δόθηκε την Τρίτη με μια υβριδική συνάντηση μεταξύ των συντονιστών και αναπληρωτών συντονιστών των τμημάτων, των τομεαρχών και της συντονίστριας των Think Tanks Διάνας Βουτυράκου. «Έτσι ξεκινάει η Ανασυγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ. Από την κοινωνία. Από εσάς» τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης για τα think tanks που θέλει η ηγεσία του κόμματος να αποτελέσουν σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα της δημιουργίας σύγχρονης πολιτικής που θα στοχεύει στην ανασυγκρότηση της χώρας.

Την συζήτηση άνοιξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζοντας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το όραμα πίσω από το σχεδιασμό των Think-tanks και τον τρόπο λειτουργίας τους. Κατόπιν η συντονίστρια τους, Διάνα Βουτυράκου, παρουσίασε την μέχρι τώρα πορεία στην αξιολόγηση των αιτήσεων και έθεσε χρονοδιαγράμματα για τα επόμενα βήματα. Τέλος, ακολούθησε συζήτηση με τους συμμετέχοντες, καθώς και κατάθεση προτάσεων για την αρτιότερη δυνατή συνεργασία τμημάτων, τομέων και δεξαμενών σκέψης.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πως κατατέθηκαν βιογραφικά νέων ανθρώπων, καταξιωμένων επιστημόνων από όλο τον κόσμο, οι οποίοι εξέφρασαν την αγωνία τους για την πορεία της χώρας και την πρόθεση τους να βοηθήσουν στην κατάρτιση ενός σχεδίου με στόχο την ανάταση της κοινωνίας.
Καμπάνιες για Ακρίβεια και Στέγαση

Παράλληλα, συγκροτήθηκαν, χθες οι Ομάδες εργασίας που θα «τρέξουν» συγκεκριμένες δράσεις για την Ακρίβεια και την Στέγαση. Η ομάδα που θα «κατέβει» για την Καμπάνια Ακρίβειας αποτελείται από τους Θεοδώρα Τζάκρη, Νίκο Σκορίνη, Στέργιο Καλπάκη, Λεωνίδα Μπεχράκη, Γιάννη Παυλιδάκη και Οδυσσέα Τζανετή. Για την καμπάνια Στέγασης η ομάδα αποτελείται από τους Κατερίνα Νοτοπούλου, Κωνσταντίνο Παναγιωτόπουλο, Θέμης Μπάκας και Έλενα Κονομόδη.

Για τα Αναπτυξιακά Συνέδρια την Ομάδα εργασίας αποτελούν οι Άγγελος Τόλκας, Νίκος Σκορίνης, Τρύφωνας Αλεξιάδης, Θάνος Μωραΐτης, Μάρκος Χατζησάββας, Τάνια Ελευθεριάδου, Κώστας Παυλίδης.





Τέλος, την Συμβουλευτική Επιτροπή Think Tanks αποτελούν οι Διάνα Βουτυράκου, Μενέλαος Γκίβαλος, Όθων Ηλιόπουλος, Ευάγγελος Αποστολάκης, Λευτέρης Κρέτσος, Σπύρος Κασάπης και ο Μανόλης Καπνισάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου