Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Μεγάλη ήττα Κασσελάκη στις δύο κάλπες - Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων στις δύο κάλπες και αναμένεται η τρίτη. Συνολικά ψήφισαν 286: 210 στην κάλπη και 76 τηλεφωνικά. Από όσους ψήφισαν, είναι 163 υπέρ και 120 κατά.



Ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την πρόταση μομφής κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη.


Από όσους ψήφισαν, είναι 163 υπέρ και 120 κατά.

Στη 1 μετά το μεσημέρι, όπως ήταν προγραμματισμένο, έγινε γνωστό ότι έκλεισαν οι κάλπες στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ όπου ψήφισαν για την πρόταση μομφής κατά του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη ενώ στη συνέχεια έγιναν τα τηλεφωνήματα για την καταχώρηση των τηλεφωνικών ψήφων όσων απουσιάζουν δικαιολογημένα, όπως εκείνων που είναι στη ΔΕΘ, όσων είναι εκτός Ελλάδας και όσων είναι άρρωστοι.

Σημειώνεται πως γύρω στις δύο το μεσημέρι, άρχισε η καταμέτρηση. 210 ψήφισαν στην κάλπη και 76 τηλεφωνικά. Συνολικά ψήφισαν 286.



Η διαδικασία ξεκίνησε στις 10 το πρωί και η ψηφοφορία είναι μυστική, όπως αποφάσισαν τα μέλη με ψήφους 122 έναντι 90, υιοθετώντας την πρόταση των «87». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε ρίξει το γάντι στους διαφωνούντες, χρησιμοποιώντας τη φράση «τέλος οι φράξιες και οι βαρωνίες». Φωτογραφίες δείχνουν μερικά από τα μέλη που ψήφισαν, όπως ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Παύλος Πολάκης, η Όλγα Γεροβασίλη και ο Νίκος Παππάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου