Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

«Έφαγε πόρτα» ο Σουηδός βασιλιάς σε γερμανικό εστιατόριο!


Η Ναντίνε Σελενμπέργκερ, ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην πόλη Λάντενμπουργκ της δυτικής Γερμανίας δεν έδωσε τραπέζι να δειπνήσει ο βασιλιάς Κάρολο Γουσταύο της Σουηδίας και η σύζυγό του, Σίλβια. "Δεν έχω χρόνο να διαβάζω lifestyle
«Έφαγε πόρτα» ο Σουηδός βασιλιάς σε γερμανικό εστιατόριο!
περιοδικά όλη την ημέρα και γι' αυτό δεν τους αναγνώρισα, όταν μου ζήτησαν τραπέζι" δήλωσε, ιδιοκτήτρια του εστιατορίου Zum Gueldenen Stern.
"Το εστιατόριο ήταν γεμάτο λόγω γαμήλιας δεξίωσης, όταν εμφανίστηκε το βασιλικό ζεύγος" πρόσθεσε η Σελενμπέργκερ, μιλώντας στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPΑ, γι' αυτό τους πρότεινε άλλες εναλλακτικές.
Ο σύζυγός της, Μίκαελ Σελενμπέργκερ, φοβάται για τη φήμη του εστιατορίου, ενώ δήλωσε: "Τώρα είμαστε οι ηλίθιοι του Λάντενμπουργκ. Θα ζητήσουμε επισήμως συγγνώμη από το βασιλικό ζεύγος της Σουηδίας ".

Ο Σουηδός βασιλιάς και η Γερμανίδα σύζυγός του, κατέληξαν να τρώνε πίτσα στην πλατεία του Λάντενμπουργκ, ενώ η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας δεν σχολίασε το περιστατικό.
Σχόλιο: Κι αν είσαι και παπάς...με την αράδα σου θα πάς..λέει ο λαός!Προφανώς η πόρτα που φάγανε,ήταν η σπεσιαλιτέ του μαγαζιού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου