Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Ισοπαλία για Άρη και Κέρκυρα


Με 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στη Κέρκυρα και τον Άρη, σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο νησί των Φαιάκων.

Τεστ που αποτέλεσε το δεύτερο μεταξύ των δύο ομάδων στη διάρκεια του....
καλοκαιριού, καθώς προηγήθηκε η αναμέτρηση, πριν από ένα μήνα, στην αρχή της προετοιμασίας τους, στο Καρπενήσι και το οποίο είχε λήξει με το ίδιο σκορ.

Οι γηπεδούχοι έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα στο 32' με τον Καλαντζή και οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν στο 51' με απευθείας φάουλ που εκτέλεσε ο Νέτο.

Συμμετοχή για πρώτη φορά με τις ομάδες τους είχαν ο Σακελλαρίου, εσχάτως αποκτηθείς από τους «Φαίακες» με δανεισμό από τον ΠΑΟΚ και ο Ντίκο για τους «κίτρινους».

 

Κέρκυρα - Άρης 1-1

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αναστασόπουλος (56' Βανστράταν), Γκουστάβο (75' Μπουκουβάλας), Βενέτης, (87' Ζιαμπάρης), Βένσελ, Κοντοδήμος (54' Σακελλαρίου), Οσμάν (46' Χαμπλ), Ιωάννου (60' Γιάντσης), Μαζνόφ (60' Μπάρκογλου), Λόβιν (88' Πατιώνης), Καλαντζής (65' Αγρίτης), Λαμπρόπουλος (65' Μετίν)
ΑΡΗΣ: Σηφάκης (85' Διούδης), Λαζαρίδης, Ντίκοχ, Παπαζαχαρίας, Μίσελ, Τόχα, Φατί, Καζναφέρης, Καπετάνος, Σολτάνι, Κανούλας
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Καστίγιο, Νέτο, Πρίττας, Αγτζίδης, Κοτσώνης, Τσέζαρεκ, Τριανταφυλλάκος, Παπαστεργιανός, Γιαννίτσης     newsbomp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου