Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Σίμος Δανιηλίδης πρόεδρος της Π.Ε.Δ! Απείχε η παράταξη Κυρίζογλου!

Ο δήμαρχος Νεάπολης- Συκεών και επικεφαλής της «Αυτοδιοικητικής Κίνησης Κεντρικής Μακεδονίας, Σίμος Δανιηλίδης, εκλέχθηκε πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου
Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Κεντρικής Μακεδονίας. Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, γραμματέας ο δήμαρχος Κασσάνδρας, Βασίλης Παπαγιάννης και μέλη ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς, Δημήτρης Τερζίδης, όλοι προερχόμενοι από την παράταξη Δανιηλίδη.
Ο κ. Δανιηλίδης πρότεινε στον
επικεφαλής της «Αδέσμευτης Δημοκρατικής Αυτοδιοικητικής Κίνησης», που ήρθε δεύτερη σε ψήφους, Λάζαρο Κυρίζογλου, την αντιπροεδρία, όμως ο ίδιος αρνήθηκε και η παράταξη του δεν συμμετείχε στην ψηφοφορία γιατί, όπως είπε, δεν θέλει να νομιμοποιήσει όσα έγιναν κατά την εκλογική διαδικασία.
Νωρίτερα συγκροτήθηκε σε σώμα το Εποπτικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ., με πρόεδρο τον Παναγιώτη Αβραμόπουλο, πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, αντιπρόεδρο τον δημοτικό σύμβουλο Θεσσαλονίκης Λάζαρο Ζαχαριάδη και μέλη τον δήμαρχο Χαλκηδόνας, Παναγιώτη Δαϊκούδη και τους δημοτικούς συμβούλους Θεσσαλονίκης, Χρήστο Μάτη και Χρυσούλα Γιαταγάνα.
thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου