Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΔ: "Όχι στη συναίνεση σε λάθος συνταγή"


ΝΔ: "Όχι στη συναίνεση σε λάθος συνταγή"
Εμμένει η ΝΔ στην γραμμή  «όχι στη συναίνεση σε λάθος συνταγή», μετά και τις ανακοινώσεις Βενιζέλου, που αποδεικνύουν κατά την αξιωματική αντιπολίτευση ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε απόγνωση και καταφεύγει σε λανθασμένα μέτρα, στην αγωνία της να εισπράξει φορολογικά έσοδα.
Σε σύσκεψη το πρωί στη Συγγρού, με τη συμμετοχή του κ. Σαμαρά και των κορυφαίων συνεργατών του, όπως και των αρμόδιων τομεαρχών για τα θέματα της επικαιρότητας, εξετάσθηκε η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, αλλά  όχι μόνο σε σχέση με τα φορολογικά έσοδα.

Στη ΝΔ επισημαίνουν για παράδειγμα ότι σε καμία χώρα δεν είναι εργαλείο δημοσιονομικής πολιτικής το ενιαίο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, ενώ εξέτασαν και τις καταγγελίες για  κομματικά κριτήρια στις λίστες της εφεδρείας. Ήδη, υπάρχει Γραφείο Τεκμηρίωσης για τις σχετικές καταγγελίες, ενώ «προκλητική» χαρακτηρίζεται η μαζική  μετάταξη προσκείμενων στο ΠΑΣΟΚ υπαλλήλων του ΟΣΕ στο Ελεγκτικό Συνέδριο, προκειμένου να «γλιτώσουν», όπως καταγγέλλεται, από την εφεδρεία.
Μετά τα αλλεπάλληλα «πήγαινε-έλα» πάντως τις τελευταίες ημέρες για το ζήτημα της «αποκατάστασης» όσων τεθούν σε εφεδρεία, στη ΝΔ δεν μιλούν  πλέον για κάτι τέτοιο. Όπως δήλωσε σήμερα ο τομεάρχης Εργασίας κ. Ν. Νικολόπουλος,  για την πρόταση της ΝΔ για την εφεδρεία, έχουν ενημερωθεί και οι  δανειστές της χώρας μας.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου