Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

"Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις στην εφεδρεία"


"Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις στην εφεδρεία"

Στην εργασιακή εφεδρεία και το μέλλον των δημοσίων υπαλλήλων αναφέρθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη του στο Βήμα FM, όπου έκανε κριτική στο κόμμα του για την περίοδο που διακυβέρνησε αλλά και για τη στάση του στο θέμα της εφεδρείας.
«Νομίζω ότι υπήρχαν ορισμένες επικοινωνιακές αστοχίες στον τρόπο με τον οποίο το κόμμα και τα στελέχη του θα έλεγα χειρίστηκαν το θέμα της εργασιακής εφεδρείας.
Εγώ στέκομαι στη δήλωση του εκπροσώπου της Ν.Δ η οποία εμένα προσωπικά με βρίσκει σύμφωνο» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξηγώντας ότι το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε ακριβά τον λαϊκισμό του και βρέθηκε γρήγορα αντιμέτωπο με την σκληρή πραγματικότητα.
«Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μπούμε στον πειρασμό να δώσουμε την εντύπωση ότι υπάρχουν εύκολες και μαγικές λύσεις. Δυστυχώς κάποια στελέχη μας ενδεχομένως να μπαίνουν σε αυτό τον πειρασμό αλλά εκεί νομίζω ότι είναι χρέος και της ηγεσίας του κόμματος αλλά και των υπολοίπων στελεχών τέτοιες φωνές να τις απομονώνουμε» συμπλήρωσε ο Τομεάρχης Περιβαλλοντικής Πολιτικής τςη αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος άσκησε κριτική στο κόμμα του για τις προσλήψεις όταν ήταν στην κυβέρνηση.
«Στο ζήτημα του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων η κυβέρνηση της Ν.Δ συνολικά τα τελευταία 5 χρόνια που κυβέρνησε δεν μπορεί να είναι πάρα πολύ περήφανη» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου