Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

«Στο πλευρό των Ελλήνων η ευρωπαϊκή αριστερά»

Την ικανοποίησή του για την συμπαράσταση του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ) προς τον ελληνικό λαό εξέφρασε με δήλωσή του από το Παρίσι ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας.

«Η ευρωπαϊκή αριστερά βρίσκεται για άλλη μια φορά στο πλευρό του ελληνικού λαού ενάντια στην εγκληματική πολιτική λιτότητας του μνημονίου, ενάντια στην πολιτική ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας που προωθούν τόσο οι συντηρητικοί και οι νεοφιλελεύθεροι όσο και οι σοσιαλδημοκράτες σε ολόκληρη την Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ο κ. Τσίπρας, ο οποίος συμμετέχει στη συνάντηση του προεδρείου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΚΕΑ, τόνισε επίσης ότι «σήμερα η ευρωπαϊκή αριστερά ενωμένη καλεί όλους τους λαούς της Ευρώπης σε έναν κοινό αγώνα να συντάξουν τις δυνάμεις τους σε ένα ευρύ μέτωπο για να αποτρέψουμε την κοινωνική καταστροφή, για να αποτρέψουμε μια νέα μεγάλη τραγωδία που έρχεται για την Ευρώπη αν επιβληθούν αυτές οι πολιτικές».


«Δεν πρέπει να επιτρέψουμε τη νέα βαρβαρότητα να έρθει στην Ευρώπη. Από κοινού θα αγωνιστούμε για να την αποτρέψουμε» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΝ.


naftemporiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου