Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Μπακογιάννη: "Εμείς δεν λέμε και ξελέμε σαν τους άλλους"


Μπακογιάννη: "Εμείς δεν λέμε και ξελέμε σαν τους άλλους"
Αιχμές για τη στάση της ΝΔ στο ζήτημα της συγκυβέρνησης διατύπωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, σε δηλώσεις της από την Ξάνθη, στο πλαίσιο της περιοδείας της στη Θράκη.
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων,  ανέφερε συγκεκριμένα για τη συγκυβέρνηση και την αλλαγή στάσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Είμαστε οι πρώτοι που μίλησαν για την ανάγκη μιας κυβέρνησης εκτάκτου ανάγκης, όπως είναι η κυβέρνηση Παπαδήμου.
Δεν βρεθήκαμε στη δύσκολη θέση που βρίσκονται σήμερα άλλα κόμματα να λένε και να ξελένε και να αλλάζουν θέσεις».
Η κ. Μπακογιάννη εξέφρασε την βεβαιότητά της ότι η Δημοκρατική Συμμαχία θα εισέλθει στη Βουλή και τάχθηκε υπέρ της επιμήκυνσης της θητείας της νέας κυβέρνησης. «Πιστεύω ότι θα επιμηκυνθεί διότι το ένα είναι αντίθετο με το άλλο, δηλαδή δεν μπορείς από τη μία μεριά να λες ότι πρέπει να εφαρμοστεί η απόφαση της 26ης Οκτωβρίου και από την άλλη μεριά να μην δίνεις  τον απαραίτητο χρόνο για να εφαρμοστεί αυτή η απόφαση. Κατά τη γνώμη μου θα επιμηκυνθεί, αλλά σε κάθε περίπτωση εκλογές θα έχουμε μετά βεβαιότητας μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2012».

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου