Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Μπατζελή: "Μπορεί να υπάρξει μεταβατική περίοδος στο ΠΑΣΟΚ"


Μπατζελή: "Μπορεί να υπάρξει μεταβατική περίοδος στο ΠΑΣΟΚ"
«Μπορεί να υπάρξει μια μεταβατική περίοδος όπου θα εξελιχθεί ένα συνέδριο με συλλογικές απόψεις και ιδεολογικό προσανατολισμό» τόνισε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Κατερίνα Μπατζελή.  Η ίδια πρόσθεσε ότι οι διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ «θα είναι ανοιχτές για να υπάρξει επανεκκίνηση της σχέσης μας με την κοινωνία».
Η κ. Μπατζελή  δήλωσε επίσης ότι υπάρχει ανάγκη  επαναπροσδιορισμού των σχέσεων του ΠΑΣΟΚ με τα κοινωνικά στρώματα,  που έχουν επιβαρυνθεί με τα μέτρα αντιμετώπισης της κρίσης.
«Το ΠΑΣΟΚ ως ένα κόμμα προοδευτικό πρέπει να βάλει την πολιτική στην ουσία του προγράμματός του, γιατί η κοινωνία ήδη την έχει θέσει» ανέφερε, όπως και  ότι χρειάζονται «ώριμες και συλλογικές διαδικασίες» για την ανάκτηση των δυνάμεών του κινήματος.
Για τις εσωκομματικές εξελίξεις επίσης, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι αυτό που προέχει τόσο σε επίπεδο κόμματος, όσο και σε επίπεδο Κοινοβουλευτικής Ομάδας, είναι η πορεία και η διασφάλιση της δανειακής σύμβασης και όλων των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων.
«Είτε αλλάξει το πρόσωπο στο ΠΑΣΟΚ ή στη ΝΔ, τα δομικά προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία παραμένουν. Η οποία κοινωνία δεν ενδιαφέρεται για τις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ ή τη ΝΔ. Ενδιαφέρεται για το πώς θα πληρώσει τους λογαριασμούς και τη φορολογία της» τόνισε.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου