Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Συμμαχία ΟΠΑΠ - Κόκκαλη για τη μεγάλη δουλειά των κρατικών λαχείων!

Συμμαχία ΟΠΑΠ - Κόκκαλη για τη μεγάλη δουλειά των κρατικών λαχείων!
Ισχυρός παίκτης με μια συμμαχία αντιπάλων προκύπτει στο

διαγωνισμό χορήγησης της αποκλειστικής άδειας 12ετούς λειτουργίας και διαχείρισης των Κρατικών Λαχείων. Πιθανότατα  ο ΟΠΑΠ θα διεκδικήσει την άδεια μέσω κοινού σχήματος στο οποίο θα συμμετάσχουν η Intralot, η Lottomatica και η θυγατρική της, Gtech.
Ο ΟΠΑΠ συνεργάζεται λοιπόν με τους δύο ισχυρότερους παρόχους τεχνολογίας για τυχερά παιχνίδια διεθνώς.

Σε κάθε περίπτωση, αύριο Τρίτη θα γνωστοποιηθεί και επισήμως ποιοι είναι οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση της άδειας λειτουργίας και διαχείρισης των Κρατικών Λαχείων, τα οποία περιλαμβάνουν το Εθνικό, το Λαϊκό και το Ευρωπαϊκό Λαχείο, το Στιγμιαίο Κρατικό Λαχείο (Ξυστό), το (ανενεργό σήμερα) Στεγαστικό Κρατικό Λαχείο, το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο και κάθε μελλοντικό λαχείο. Η άδεια δεν θα περιλαμβάνει τα ηλεκτρονικά λαχεία (διαδικτυακά ή μέσω κινητών τηλεφώνων, κλπ.), ενώ θα χορηγηθεί ελεύθερη από κάθε υποχρέωση που αφορά στην υφιστάμενη τιτλοποίηση των εσόδων από τα Ελληνικά Λαχεία.

 Όσο για το τίμημα, η κυβέρνηση προσδοκά έσοδα ύψους 650 εκατ. ευρώ από την παραχώρηση της άδειας, τίμημα που θεωρείται βέβαιο πως θα επιχειρηθεί από τους ενδιαφερόμενους να «προσαρμοστεί» σε επίπεδα κάτω των 500 εκατ. ευρώ.
blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου