Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Μασάδο: Δίκαιο το αποτέλεσμα

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο Πορτογάλος προπονητής του Άρη, Μανουέλ Μασάδο. «Το παιχνίδι είχε ισορροπία, δεν είχε γκολ
αλλά ήταν ενδιαφέρον λόγω του πάθους και της έντασης των παικτών. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ παίζοντας στην έδρα του διατήρηση μιας πρωτοβουλία, παρόλο αυτά πιστεύω ότι εμείς ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος.
Σύμφωνα με το πλάνο που κατεβήκαμε για να διαχειριστούμε το παιχνίδι, δεν μας βοήθησαν οι συνθήκες, γιατί όταν ήθελα να κάνω πιο επιθετική την ομάδα πήγαμε σε αναγκαστικές αλλαγές λόγω των τραυματισμών και ιδιαίτερα του Νέρι Καστίγιο. Η δική μου η άποψη είναι λοιπόν ότι υπάρχει ισορροπία και πως είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Βέβαια στεναχώρια υπάρχει στη κάθε ομάδα, γιατί η καθεμία ήθελε τη νίκη».
Αναφερόμενος στις χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είχε τα δοκάρια, αλλά εμείς στο δεύτερο μέρος φτάσαμε με πολλές αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, αλλά εκεί είχαμε πρόβλημα στη τελική πάσα. Ο ΠΑΟΚ ήταν αποτελεσματικός στη τελική πάσα, γι' αυτό θα δείτε επεμβάσεις του τερματοφύλακά μας και όχι του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ».
Ερωτηθείς για τις εντυπώσεις του από το ντέρμπι, ο τεχνικός των κιτρίνων είπε: «Υπήρχε η κατάλληλη ατμόσφαιρα γι' αυτό το ντέρμπι. Το επίπεδο με αφήνει αρκετά ικανοποιημένο. Οι οπαδοί θέλουν να βλέπουν γκολ, δεν είδαν, αλλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου