Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Θεσσαλονίκη-Βενετία μόνο με 19 ευρώ....από 24 Απριλίου


Κεντρική Μακεδονία Θεσσαλονίκη-Βενετία μόνο με 19 ευρώ....από 24 Απριλίου

Μια νέα αεροπορική εταιρεία low-cost η ισπανική Volotea εντάσσει τη Θεσσαλονίκη μέσα στους προορισμούς της. Συγκεκριμένα, η Volotea με έδρα τη Βαρκελώνη και αεροπορική βάση στο αεροδρόμιο Marco Polo της Βενετίας θα συνδέει από τις 24 Απριλίου τo αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης με τη Βενετία τρεις φορές την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Οι τιμές ξεκινούν από 19 ευρώ και οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται όλο τον χρόνο.

Η Θεσσαλονίκη είναι ο μοναδικός προορισμός προς τον οποίο θα πραγματοποιεί πτήσεις στην Ελλάδα η Volotea. Όπως τόνισε μιλώντας στη Voria.gr ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Μάρκετινγκ Θεσσαλονίκης Νίκος Σαπουντζής η επιλογή της Θεσσαλονίκης από την ισπανική εταιρεία αποδεικνύει ότι αποδίδουν καρπούς οι προσπάθειες για ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της πόλης.

Η εταιρεία Volotea ιδρύθηκε το 2011 από τους ιδρυτές της εταιρείας low-cost Vueling και ξεκινάει πτήσεις στις 5 Απριλίου σε 18 προορισμούς σε Γαλλία, Ελλάδα(Θεσσαλονίκη), Ουγγαρία, Ιταλία, Πολωνία, Πορτογαλία και Ισπανία.

Ο στόλος αεροπλάνων της Volotea αποτελείται από Boeing 717, 125 θέσεων με πέντε θέσεις ανά σειρά.

voria.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου