Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Σέρρες: Τιμήθηκαν οι κυρίες Γιούλη Σπυρίδη και Μαρίνα Μάκινατζη


Κεντρική Μακεδονία Σέρρες: Τιμήθηκαν οι κυρίες Γιούλη Σπυρίδη και Μαρίνα Μάκινατζη

Tις Σερραίες Γιούλη Σπυρίδου, πρόεδρο του Ομίλου ΟΡΦΕΑΣ και Μαρίνα Μάκινατζη, πρόεδρο της Φιλόπτωχης Αδελφότητας Κυριών ΕΜΜΕΛΕΙΑ τίμησε-μετά την πρόταση της UNESCO Σερρών-ο Δήμαρχος Σερρών κ. Πέτρος Αγγελίδης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αγγελίδης αποδέχθηκε σχετική πρόταση της προέδρου του τοπικού παραρτήματος της διεθνούς οργάνωσης κας Καίτης Εμμανουηλίδου και απένειμε τιμητική διάκριση στις δύο κυρίες, σε αναγνώριση του σημαντικού έργου τους και της πολύχρονης δράσης τους.



Κατά τη διάρκεια της σεμνής τελετής στο γραφείο του, το πρωί της Πέμπτης (8-3-2012) ο  Δήμαρχος τόνισε:

 «Ο Δήμος Σερρών, με αφορμή το φετινό παγκόσμιο εορτασμό της Ημέρας της Γυναίκας, εκφράζει το σεβασμό και την εκτίμησή του προς όλες τις γυναίκες δηλώνοντας ότι βρίσκεται στο πλάι τους και θα στηρίζει δράσεις και πρωτοβουλίες που θα συνεισφέρουν έμπρακτα στην βελτίωση της καθημερινότητας τους και της θέσης τους σε όλες τις πτυχές της ζωής.

»Αναγνωρίζοντας το ρόλο της γυναίκας τιμούμε σήμερα την πρόεδρο του ιστορικού (από το 1905) Ομίλου ΟΡΦΕΑΣ κυρία Γιούλη Σπυρίδου και την πρόεδρο της εξίσου ιστορικής (από το 1895) Φιλόπτωχης Αδελφότητας Κυριών ΕΜΜΕΛΕΙΑ κυρία Μαρίνα Μάκινατζη, οι οποίες είναι δύο Σερραίες με έντονη προσφορά στα κοινά και σπουδαίο έργο υπέρ της τοπικής κοινωνίας».



perifereianews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου