Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Γ. Κόντης: Θα αναλάβει αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης

Την είδηση ότι θα αναλάβει νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης επιβεβαίωσε ο Γιάννης Κόντης, σε συνέντευξή του  στο «Goal». «Με τα νέα δεδομένα είναι επιτακτική
η ανάγκη της συμμετοχής μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, αλλά και η ενασχόλησή μου με τα οικονομικά θέματα. Για να μπορώ να παρακολουθώ και να κατοχυρώσω κάποια πράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Αναφερόμενος στον χρηματοοικονομικό όμιλο του εξωτερικού, ο οποίος και θα δώσει χρήματα στην ομάδα σημείωσε: «Είναι πολύ δύσκολο να σου δώσει κάποιος χρήματα με τις παρούσες συνθήκες. Πρέπει να υπάρχει η κατάλληλη εμπιστοσύνη, να έχεις γνωριμίες και πάνω από όλα να υπάρχει πλάνο. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα τελειώσει το θέμα».

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει εμπλοκή με την εισροή της πρώτης δόσηςτων χρημάτων στα ταμεία της ΠΑΕ, απάντησε: «Μέσα στο επόμενο 10ήμερο τα περιμένουμε. Στην Ελλάδα με τα τόσα προβλήματα ότι γίνει πρέπει να είναι ξεκάθαρο. Δεν μπορούμε να περάσουμε χρήματα στον... αέρα».

Ο κ. Κόντης σχολίασε και το θέμα της αποχής των παικτών, λέγοντας: «Είναι δικαίωμά τους να κάνουν αποχή. Η γνώμη μου όμως είναι ότι κάνεις αποχή αν πιστεύεις ότι έχουν χρήματα που δεν σου τα δίνουν. Χθες οι παίκτες έδειξαν κατανόηση. Όλοι οι παίκτες πρέπει να δουν πόσα χρήματα συγκεντρωτικά πρέπει να μαζέψουμε για να τους πληρώσουμε και να κάνουν διακανονισμούς και ότι το ποσό που θα μπει από την πρώτη δόση πρέπει να αντιστοιχεί σε αυτό το ποσό». 
thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου