Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Τα ζώδια της νέας εβδομάδας



…από τη Μαρί-Ντενίζ Διαμαντή

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η σεληνιακή έκλειψη δίνει τη δυνατότητα σ’ εσάς του β’ δεκαημέρου να ταξιδέψετε ή να προχωρήσετε με θέματα σπουδών / νομικές υποθέσεις. Κινήστε επαφές κι αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία μέσ’ από δημόσιες σχέσεις. Γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου? Προσοχή σε συγχύσεις…


ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Ο Δίας δίνει τα φώτα του σ’ εσάς που γεννηθήκατε στο τέλος του ζωδίου. Είναι η στιγμή να μπείτε σ’ έναν νέο κύκλο προσωπικά / επαγγελματικά.  Ένα οικονομικό θέμα πιθανώς πιέζει ορισμένους τούτη την εβδομάδα, ενώ άλλοι πιθανώς φθάνετε στα όρια των αντοχών ή των ανοχών σας συναισθηματικώς.
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6):  Κάποιοι Δίδυμοι του β’ δεκαημέρου πιθανώς περνάτε από μια ιδιαίτερη φόρτιση σε σχέσεις / συνεργασίες / προσωπικά θέματα. Φροντίστε τα του οίκου σας, διοχετεύστε δημιουργικά τις τάσεις νευρικότητας και σταθείτε ώριμοι μπροστά σε οικογενειακά / επαγγελματικά προβλήματα/ αλλαγές.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7):  Φίλοι και συλλογικά περιβάλλοντα μπορούν τώρα να στηρίξουν τα συμφέροντα και τους στόχους υμών που γεννηθήκατε στο τέλος του ζωδίου. Η σεληνιακή έκλειψη προκαλεί ρευστότητα / αλλαγές / αγωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο ή σχετικά μ’ ένα θέμα υγείας (δικό σας ή συγγενούς).  Αποφύγετε κόντρες στην καθημερινότητα και προσέξτε στο τιμόνι. Πιο επιρρεπείς σε εύφλεκτες καταστάσεις ή στην κακοδιαθεσία λόγω πανσελήνου είστε εσείς που γεννηθήκατε στις 20-22/7.
ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Αποφύγετε έξοδα, συναισθηματικές υπερβολές  και κόντρες που θα μπορούσαν να μπλοκάρουν τα συμφέροντά σας. Ζήστε τον έρωτα και λάβετε χαρές από την τέχνη, την επιχείρηση ή τα παιδιά, αν γεννηθήκατε κατά το β’ δεκαήμερο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9):  Αδράξτε τις ευκαιρίες του Δία, αν γεννηθήκατε στο τέλος του ζωδίου. Ταξιδέψτε, ανοιχθείτε σε καινούργια, φιλόδοξα μονοπάτια, τόσο σ’ επίπεδο σπουδών  / επαγγελματικών, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Παρθένοι του β’ δεκαημέρου επηρεάζεστε από τη σεληνιακή έκλειψη. Μην αφήσετε την επιθετικότητα να γίνει τροχοπέδη στις προσωπικές / οικογενειακές σχέσεις. Θέματα σπιτιού / οικογένειας είναι πρώτα στη λίστα για εσάς.
ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Ζυγοί του β’ δεκαημέρου μάλλον έχετε λόγους να δραστηριοποιηθείτε πιο έντονα. Η εξέλιξη σχετικά με μια πρόταση, εμπορική συνδιαλλαγή ή επαγγελματική προσφορά, όπως και μια μετακίνηση κρίνονται πιθανά σενάρια λόγω της σεληνιακής έκλειψης. Αν γεννηθήκατε στις 21-23/10, τότε παραμείνετε στωικοί σε αφορμές σύγχυσης, κυρίως σε επίπεδο οικονομικών.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11):  Ο Δίας δίνει ευκαιρίες εξομάλυνσης ή νέων ανοιγμάτων σε σχέσεις / συνεργασίες, αν γεννηθήκατε στο τέλος του ζωδίου. Η σεληνιακή έκλειψη υπενθυμίζει μια οικονομική υπόθεση και πιθανώς δημιουργεί εντάσεις ανασφάλειας σε κάποιους από εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και αφορά άμεσα εσάς που γεννηθήκατε στο β’ δεκαήμερο. Παραμείνετε στωικοί μπροστά σε προβλήματα / εύφλεκτες καταστάσεις με ανωτέρους / γονείς / θέματα καριέρας. Φροντίστε την υγεία σας και διαφυλάξτε τα κεκτημένα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1):  Ο Δίας φέρνει χαρές σ’ εσάς που γεννηθήκατε κατά τις 3 τελευταίες ημέρες του ζωδίου. Έρωτας, τύχη, παιδιά κι επιχειρήσεις είναι «στα φόρτε» τους.  Η σεληνιακή έκλειψη τονίζει την ανάγκη για ξεκούραση / φροντίδα της φυσικής κατάστασης και υπενθυμίζει σε κάποιους άσχημες στιγμές, παρασκήνιο και δύσκολες αγωνίες. Αιγόκεροι της 17-19/1 διατηρήστε την ψυχραιμία σας μπροστά σε πιθανά εμπόδια ή συγχύσεις σε επίπεδο προσωπικών στόχων / φιλικών σχέσεων.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2):  Ένας νέος στόχος, μια φιλία, μια σύμπτωση, μια γνωριμία ή μια πρόταση «υπόσχονται» κάτι καλύτερο, αν γεννηθήκατε κατά το β’ δεκαήμερο. Θυμηθείτε να μην εμπλέξετε χρήματα με φίλους και ν’ αποφύγετε ανούσιες συγκρούσεις με ανθρώπους που διαφωνείτε.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3):  Οι δημόσιες σχέσεις, οι επαφές, οι μετακινήσεις και οι προσπάθειες αποδίδουν τώρα για εσάς που γεννηθήκατε στο τέλος του ζωδίου. Η σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει άμεσα εσάς του β’ δεκαημέρου. Θέματα καριέρας / γάμου / γονέων είναι πρώτα στη λίστα και τίθενται επί τάπητος ζητώντας «προσοχή».


inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου