Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Έρχεται... ΠΟΛΕΜΟΣ στο ΠΑΣΟΚ! Τι θέλει ο Ευάγγελος Βενιζέλος - Πως προετοιμάζονται τα πρωτοκλασάτα στελέχη



Έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα εσωκομματικά προβλήματα που υπάρχουν σήμερα στο Κίνημα. Παρά την νηνεμία των τελευταίων ημερών, σίγουρα, όλοι περιμένουν την καταιγίδα που ήδη φαίνεται στον ορίζοντα! Πολλοί δε εκτιμούν πως ο «πόλεμος» θα ξεκινήσει πολύ πριν το Συνέδριο, ανάμεσα στον Ευάγγελο Βενιζέλο και τα πρωτοκλασάτα στελέχη που ετοιμάζονται πυρετωδώς στο
παρασκήνιο.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, από την Σκόπελο όπου βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες ώστε να περάσει τις διακοπές του μαζί με την οικογένειά του, ήταν συνεχώς στα τηλέφωνα με τους στενούς του συνεργάτες, μαθαίνοντας τα νέα από το μέτωπο των πρωτοκλασάτων στελεχών και όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ. Και αυτί γιατί θέλει να είναι πανέτοιμος στην σύγκρουση που αναμένεται να είναι ιδιαίτερη σκληρή, ενώ κανένας δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το… τέλος, ποιος οι νικητής και ποιος ο χαμένος.
Πάντως, ο πρόεδρος του Κινήματος είναι αποφασισμένος να τραβήξει το σχοινί στα άκρα και μάλιστα δεν δείχνει διατεθειμένος – τουλάχιστον τώρα – να κάνει πίσω στα όσα έχει πει και κάνει! Και αυτό παρά τις παραινέσεις πολλών μέσα στο Κίνημα να υπάρξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα λύση, ώστε το ΠΑΣΟΚ να ξεφύγει από την εσωκομματική μουρμούρα.
Από την πλευρά τους, οι Ανδρέας Λοβέρδος, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης αλλά και οι… άλλοι, Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης, Θόδωρος Πάγκαλος, δεν μένουν με σταυρωμένα χέρια, Συνομιλούν μεταξύ τους και ετοιμάζονται και εκείνοι για τον «πόλεμο». 
Οι περισσότεροι, τον «τοποθετούν» για το Συνέδριο, ωστόσο οι πιο ήρεμοι λένε στο παρασκήνιο πως όσα πρέπει να γίνουν, θα πρέπει να γίνουν τι επόμενο χρονικό διάστημα. 
Είναι σίγουρο πως στο Κίνημα, συνεχίζουν να κινούνται σε επικίνδυνους δρόμους, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση είναι στα όρια της, με ότι σημαίνει αυτό…
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου