Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Νέα νίκη με ανατροπή για τον ΠΑΟΚ, 2-1 την Ξάνθη


Ο φετινός ΠΑΟΚ από ότι φαίνεται τις έχει στο… αίμα του τις ανατροπές. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη, μετά από αυτήν κόντρα στην Μπνέι Γιεχούντα, σημείωσε ακόμη μία απέναντι στη Ξάνθη, νικώντας τους Ακρίτες με 2-1, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην Τούμπα.
Ο «δικέφαλος» του Βορρά βρέθηκε να χάνει απέναντι στους Ακρίτες στο 48’, όταν ο ο Νουάτσι άνοιξε το σκορ με ένα καταπληκτικό, ψηλοκρεμαστό σουτ.

Στη συνέχεια εντούτοις οι παίκτες των «ασπρόμαυρων» ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να γυρίσουν… τούμπα το ματς. Το γκολ της ισοφάρισης για τον ΠΑΟΚ σημειώθηκε στο 71΄ από τον Γεωργιάδη, ο οποίος πήρε το... ριμπάουντ, μετά από σουτ του Λόρενς, φέρνοντας το ματς στια ίσια.
Κι ενώ το ματς όδευε προς τη λήξη του ο νεαρός Δεληγιαννίδης στο 87' έκανε το 2-1, χαρίζοντας έτσι στην ομάδα του τη νίκη.
Ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έκανε ο Λόρενς που αγωνίστηκε για 35 λεπτά και άφησε εξαιρετικά δείγματα γραφής, δείχνοντας ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του Γιώργου Δώνη άμεσα.
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε επίσης ο νεαρός Δεληγιάννης, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, ενώ στο σημερινό ματς επανήλθε από τον τραυματισμό του ο Σταφυλίδης.


ΠΑΟΚ: Γλύκος (46' Γιακουμής), Σταφυλίδης (46' Λίνο), Γεωργιάδης (74' Δεληγιαννίδης), Παναγιωτούδης (57' Λόρενς), Ρομπέρ (64' Πόποβιτς), Φωτάκης (64' Κίτσιου), Κάτσε, Κωνσταντινίδης (46' Ετο), Κουμάλο, Ιντζίδης (57' Στάμου), Γιάννου. Ξάνθη: Λοντίγκιν (64' Λυμπερόπουλος), Μπαξεβανίδης, Γκλέισον (46' Γούτας), Μαρκόφσκι (67' Αλτιπαρμακόφσκι), Μαρσελίνιο (84' Τορομανίδης), Βασιλακάκης (84' Τριάδης), Πλατέλλας (78' Κούτεβ), Φλίσκας, Κομεσίδης, Ντάνι (78' Γκακολάρι), Ονουάτσι (67' Ράνος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου