Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Ελένη Πετρουλάκη: Πως με έσωσε η Παναγιά

Ελένη Πετρουλάκη: Πως με έσωσε η Παναγιά
«Σώθηκα από θαύμα. Η Παναγία είναι η προστάτιδά μου. Άλλωστε γι' αυτό την
πρώτη μου κόρη τη βάφτισα Άννα-Μαρία» είπε στο «ΛΟΙΠΟΝ» η Ελένη Πετρουλάκη, αποκαλύπτοντας πως η Μεγαλόχαρη την προστάτευσε από βέβαιο θάνατο.


«Τότε δούλευα στον "Πρωινό Καφέ" και επιστρέφαμε από τη δουλειά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γυμναστής Γιώργος Λουκανίδης -μαζί μας ήταν και η Έλενα Ιορδανοπούλου. Σε κλάσματα δευτερολέπτου έγινε το κακό. Το τρακάρισμα ήταν πολύ σοβαρό, Εγώ πετάχτηκα έξω από το παρμπρίζ, ενώ οι άλλοι δεν έπαθαν τίποτα. Τραυματίστηκα στο κεφάλι και στο νοσοκομείο που με μετέφεραν μου έκαναν 13 ράμματα. Και το πιο τραγικό; Τότε ο Γιώργος Λουκανίδης δεν έπαθε ούτε γρατσουνιά. Δυστυχώς, σκοτώθηκε σε τροχαίο 6 μήνες μετά» λέει η Ελένη Πετρουλάκη.

Κάθε χρόνο όταν έρχεται η γιορτή της Παναγίας, όπου και αν βρίσκεται, η Ελένη Πετρουλάκη πάντα θα ανάψει ένα κερί και θα ευχαριστήσει την Παναγία που έκανε το θαύμα της.«Το μόνο που μας μένει σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι η πίστη μας. Και οι αξίες μας. Αυτές δεν πρέπει να τις χάσουμε ποτέ. Αν δεν αρχίσει να βοηθάει ο ένας τον άλλο, θα έρθει η απόλυτη καταστροφή. Πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε πολλά πράγματα και να κοιτάμε το συνάνθρωπό μας» είπε στο «ΛΟΙΠΟΝ».


blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου