Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Χίλιοι υποψήφιοι για 301 θέσεις σε Καλαμαριά, Κορδελιό και Συκιές

Χαμός έγινε σε Καλαμαριά, Κορδελιό και Συκιές, αφού περισσότερες από 1.000 αιτήσεις είχαν κατατεθεί μέχρι και χθες το μεσημέρι για τις
301 νέες θέσεις εργασίας, οι οποίες έχουν προκηρυχθεί για τρεις δήμους της Θεσσαλονίκης, με σκοπό την υλοποίηση προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ). Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα.
Πρόκειται για τις θέσεις πεντάμηνης απασχόλησης, οι οποίες προωθούνται κατόπιν συμφωνίας συνεργασίας με το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας «ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ». Από το συνολικό αριθμό των θέσεων οι 173 αφορούν το δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, οι 110 το δήμο Νεάπολης-Συκεών και οι υπόλοιπες 18 το δήμο Καλαμαριάς.
Όσοι ενδιαφέρονται για την πλήρωση των θέσεων αυτών θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις αιτήσεις τους το αργότερο έως και τη Δευτέρα είτε αυτοπροσώπως είτε με θεωρημένη εξουσιοδότηση ή ακόμη και ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ/Κωλέττη 24, Τ.Κ. 54627, Θεσσαλονίκη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2310 545.967.
Με σκοπό να διευκολύνει τους υποψηφίους στη συμπλήρωση αιτήσεων, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών παρέχει αντίστοιχη βοήθεια μέσω των συμβουλευτικών σταθμών του στις ενότητες του Αγίου Παύλου (Ηπείρου 9 - 11, δημοτικό κατάστημα), της Νεάπολης (Ελευθερίου Βενιζέλου 125, δημοτικό κατάστημα), των Πεύκων (Ειρήνης 19, δημοτικό κατάστημα) και των Συκεών (Στρατηγού Σαράφη 1, ισόγειο δημαρχείου).
thestival

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου