Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Η επιστολή Λυκουρέντζου στους υποψήφιους γραμματείς-Αναβάλλεται το συνέδριο!Άνοιξε επισήμως η διαδικασία υποβολής αιτήσεων


Άνοιξε επισήμως η διαδικασία υποβολής αιτήσεων 
Και επισήμως άνοιξε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την θέση του γραμματέα της ΝΔ. Πριν από λίγο ο απερχόμενος γραμματέας και υπουργός Υγείας  Ανδρέας Λυκουρέντζος απέστειλε επιστολή που απευθύνεται προς όλα τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ (πλησιάζουν τα 600) και τα ενημερώνει ότι το όργανο θα συνεδριάσει την ερχόμενη Πέμπτη, 30 Αυγούστου, στις 10.30 το πρωί, στα γραφεία της Συγγρού, με δύο
θέματα στην ημερήσια διάταξη του:
 *Την εκλογή γραμματέα.
 *Την αναβολή για ένα έτος, της διεξαγωγής του τακτικού συνεδρίου της ΝΔ.
 Το τελευταίο συγκαλείται κάθε δύο χρόνια και η τελευταία ήταν τον Ιούνιο του 2010, εφτά μήνες μετά την εκλογή Σαμαρά στην ηγεσία της ΝΔ.
 Είναι σαφές ότι ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ δεν επιθυμεί στην παρούσα φάση να πραγματοποιηθεί ένα συνέδριο στο οποίο συμμετέχουν κάποιες χιλιάδες συνέδρων και προσφέρεται και ως ένα έκφρασης των κοινωνικών αντιδράσεων στην κυβερνητική πολιτική και τα νέα μέτρα.
 Μέχρι αυτή τη στιγμή οι υποψηφιότητες έχπουν ως εξής: Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο Νικήτας Κακλαμάνης, ενώ και ο Καράμπελας δήλωσε στο parapolitika.gr πως συνεχίζει κανονικά, ενώ και ο Φίλιππος Ταυρής δήλωσε σε χτεσινή του συνέντευξη πως θα είναι.
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου