Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ

Σπάει, σύμφωνα με πληροφορίες, το μεταρρυθμιστικό μέτωπο των κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ που επεδίωκαν να δημιουργήσουν έναντι του Ε. Βενιζελου με τελικό στόχο το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ Μάλλον, οι ηγετικές φιλοδοξίες αν όχι όλων αλλά σίγουρα των περισσότερων έξω αυτών, λειτούργησε αρνητικά με αποτέλεσμα να επιλέξουν για τον εαυτό τους την μοναχική και αυτόνομη πορεία τους.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ένας εκ των παραπάνω κορυφαίων "ο καθένας μόνος του και στο τέλος θα κάνουμε τον λογαριασμό....."
Οι καλοκαιρινές διακοπές μπορεί να είχαν έντονο το στοιχείο της εσωκομματικής ζύμωσης ανάμεσα στους κορυφαίους αλλά με πενιχρά έως και αρνητικά για τους ίδιους αποτελέσματα. Ανάλογες προσπάθειες είχαν γίνει και με την συγκρότηση της λεγόμενης Τρόικας του ΠΑΣΟΚ και ως φαίνεται παρατηρείται η ίδια κατάληξη με τότε.
Πρόκειται για μια εξέλιξη που φέρνει αυτόματα τον Ε.Βενιζελο σε καλύτερη θέση έναντι των εσωκομματικών του αντιπάλων με ότι αυτό συνεπάγεται για τους εσωτερικούς συσχετισμούς ενόψει Συνεδρίου. "Παραπολιτικός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου