Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Κρούση στον Ψυχογιό ο Άρης, "χαιρετάει" ο Κατίδης

Στο πρόσωπο του γνώριμού του από την συνεργασία τους σε Ολυμπιακό Βόλου και Δόξα Δράμας Νίκο Ψυχογιό βλέπει ο Μάκης Κατσαβάκης την κάλυψη του κενού του Ανδρέα Ηρακλή

Την ίδια ώρα ο εκτός πλάνων για τον Σερραίο τεχνικό Γιώργο Κατίδη φαίνεται πως ακόμη και σήμερα αλλά θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως μέχρι το τέλος του μήνα και της
μεταγραφικές περιόδου θα έχει αποτελέσει παρελθόν. Σύμφωνα με τον Κατσαβάκη ο Ψυχογιός μπορεί να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί μετά τον τραυματισμό του Ηρακλή στο δεξιό άκρο της άμυνας του Άρη που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης 5-6 μήνες.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης φρόντισε να προχωρήσει ήδη στην πρώτη της κρούση στο πρόσωπο του ελεύθερου 23χρονου Ψυχογιού που έδειξε θετικός και απομένει να προχωρήσει το φλερτ.
Όσο για τον Κατίδη, που ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της χθεσινής παρουσίασης της φανέλας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για την νέα αγωνιστική περίοδο, φαίνεται να ετοιμάζεται να αλλάξει στρατόπεδο.
Η στάση του Κατίδη είχε σαν αποτέλεσμα να αποδοκιμαστεί από τους φιλάθλους του Άρη που βρίσκονταν στην θύρα 7 του "Κλεάνθης Βικελίδης". Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι εδώ και δύο εβδομάδες που η αποστολή του Άρη έχει επιστρέψει από το Πράτο της Ιταλίας ο διεθνής μέσος δείχνει να αποτελεί ξένο σώμα για τον Μάκη Κατσαβάκη.
Πληροφορίες: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου