Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Απογοήτευση στο ΟΑΚΑ


Στο 1-1 έμεινε με τον Άρη ο Παναθηναϊκός, σε παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Super League. Οι «πράσινοι» που απογοήτευσαν με την εμφάνισή τους προηγήθηκαν 1-0 με μία αμφισβητούμενη φάση, που μετέτρεψε σε γκολ από τα 11 βήματα ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, στο 76ο λεπτό. Ο Άρης ισοφάρισε στο 88’ με μία κεφαλιά-ψαράκι του Γιαννιώτα.

Από μία καλή φάση είχαν οι δύο ομάδες στο πρώτο μέρος, το οποίο ήταν ποιοτικά κάτω του μετρίου. Στο 9’ ο Τοτσέ έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Αγκάνθο προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Καρνέζη χωρίς αποτέλεσμα.


Στο δεύτερο μέρος, η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο δεν άλλαξε σημαντικά. Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και αύξησε την πίεση προς τα καρέ του Άρη, όμως δεν έγινε απειλητικός σε καμία περίπτωση.


Στο 76ο λεπτό ο Τοτσέ με ατομική προσπάθεια, βρήκε μέσα στην περιοχή τον Σισοκό που διεκδίκησε την μπάλα με τον Παπαζαχαρία και ο διαιτητής Καλογερόπουλος καταλόγισε την «εσχάτη των ποινών», ενώ απέβαλε τον κεντρικό αμυντικό του Άρη. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.


Ο Άρης, αν και με παίκτη λιγότερο, βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει. Στο 89ο λεπτό ο Παπαστεριανός σέντραρε από τα δεξιά και ο Γιαννιώτας πέτυχε το 1-1 με κεφαλιά-ψαράκι.


Παναθηναϊκός – Άρης 1-1 (Nova 1)

Γκολ:
76' πεν. Χριστοδουλόπουλος - 88' Γιαννιώτας

Κίτρινες κάρτες:
Σεϊταρίδης, Βιτόλο - Ψυχογιός, Κοέλιο, Αγκάνθο, Κασναφέρης, Σούνας

Κόκκινες κάρτες:
74' Παπαζαχαρίας

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα):
Καρνέζης, Πίντο, Βιτόλο, Τοτσέ (81' Φορναρόλι), Χριστοδουλόπουλος, Σεϊταρίδης, Ζεκά (69' Μαυρίας), Μαρίνος (46' Σισόκο), Σπυρόπουλος, Βελάσκες, Κουίνσι.

Άρης (Νίκος Πασσιαλής):
Βελλίδης, Παπαζαχαρίας, Οικονομόπουλος (77' Γιαννίτσης), Κασναφέρης (66' Καπετάνος), Αγκάνθο, Παπαστεριανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας, Μαργαρίτης, Ψυχογιός, Κοέλιο (88' Σούνας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου