Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Εντυπωσιακός ο Πανιώνιος, 4-0 τον Πλατανιά


Με μία πραγματικά επιβλητική εμφάνιση ο Πανιώνιος συνέτριψε 4-0 τον Πλατανιά, στη Νέα Σμύρνη, σε παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Super League. Ο Αργυρόπουλος με αυτογκόλ στο 5' άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο, ενώ στη συνέχεια σκόραραν οι Ρόκας (17'), Αραβίδης (41') και Ντούνης (73').

Ο Πανιώνιος μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και στάθηκε τυχερός,
καθώς προηγήθηκε μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Οκόγιε προσπάθησε να βγάλει ασίστ στον Αραβίδη, όμως η μπάλα κόντραρε στον Αργυρόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα!

Οι «κυανέρυθροι» ήλεγξαν το παιχνίδι και στο 17' ο Ρόκας έπιασε με κεφαλιά τη σέντερ του Σπυρόπουλου και διαμόρφωσε το 2-0. Η κυριαρχία του Πανιωνίου επιβεβαιώθηκε 4 λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου όταν ο Αραβίδης δε δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το 3-0 και να στείλει την ομάδα του στα αποδυτήρια με σκορ ασφαλείας.


Στο δεύτερο παιχνίδι ο Πανιώνιος έριξε τον ρυθμό του, όμως κατάφερε να σκοράρει ακόμα μία φορά. Στο 73' ο Ντούνης σκόραρε μετά από λάθος στο κέντρο της άμυνας του Πλατανιά και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.


Πανιώνιος – Πλατανιάς 4-0 (Nova 2)

Γκολ:
5' αυτ. Αργυρόπουλος, 17' Ρόκας, 41' Αραβίδης, 73' Ντούνης
-18' δοκάρι Κάλαϊτζιτς

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ


Κίτρινες κάρτες:
Αραβίδης - Κάλαϊτζιτς

Κόκκινες κάρτες:
-

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος):
Γιαννακόπουλος, Σπυρόπουλος, Κούρος, Αυλωνίτης, Ρόκας, Ρόβας, Γουνδουλάκης, Σάμαρης (77' Γιαννούλης), Ντούνης (74' Κολοβός), Αραβίδης (70' Καμπάνταης), Οκόγιε.

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου):
Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζανής, Ντόε, Κουρτετσιώτης (33' Μαραγκουδάκης), Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Αναστασάκος (57' Ναζλίδης), Γκονζάλες (75' Μιρτσέτα), Ουντότζι.

Οι δηλώσεις:

Δημήτρης Ελευθερόπουλος (Προπονητής Πανιωνίου):
«Η νίκη είναι σίγουρα ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της ομάδας που είναι και το ζητούμενο. Όταν υπάρχουν τέτοια προβλήματα, στον Πανιώνιο υπάρχουν άνθρωποι στη διοίκηση που διακυβεύουν τη δουλειά τους και την ελευθερία τους. Αν η ομάδα θα είναι δέκατη ή όγδοη, είναι σε δεύτερη μοίρα. Οπότε το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα βήμα για τη σωτηρία της ομάδας. Κάναμε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο κι ένα τρομερά ώριμο κι έξυπνο δεύτερο. Είμαι χαρούμενος για το δεύτερο ημίχρονο. Όσο και αν είναι περίεργο. Έχουμε νέα παιδιά, διαχειριστήκαν έξυπνα ένα τέτοιο αποτέλεσμα και η συμπεριφορά τους έδειξε πως γίνονται αντράκια. Δουλεύουμε με 22 παίκτες. Έχω ξεκαθαρίσει πως από την αρχή θέλω μικρό ρόστερ, ευέλικτο για να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι. Πρέπει όλοι να καταλάβουν πως πρώτα είναι ο Πανιώνιος και μετά όλα τα άλλα. Είτε αυτό είναι μεταγραφή, Εθνική, διαφήμιση, ο Πανιώνιος σου παρέχει την ευκαιρία για να προχωρήσεις στα υπόλοιπα. Για αυτό λέω, και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, να καταλάβουμε όλοι πως είναι πάνω από όλους μας ο Πανιώνιος».

Γιάννης Χατζηνικολάου (Προπονητής Πλατανιά):
«Το παιχνίδι τελείωσε στο πρώτο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, κέρδισε δίκαια. Αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου. Ξέρω αν έχω προσφέρει ή όχι. Βέβαια, κρινόμαστε από τα αποτελέσματα και κάθε φορά που χάνουμε, στενοχωριόμαστε. Παρότι σήμερα δεν ήμασταν στην καλύτερη δυνατή μέρα, κάναμε φάσεις για γκολ. Θα άλλαζαν πολλά αν σκοράραμε στο 1-0, και για εμάς και για τον Πανιώνιο».

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου