Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Συναντήσεις που είχε σήμερα ο Πρόεδρος του Πασοκ


Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, συναντήθηκε σήμερα στη Βουλή, διαδοχικά με τον επικεφαλής του European Grassroots Antiracist Movement (EGAM) κ. Benjamin Abtan και με ομάδα ευρωβουλευτών των Πρασίνων/EFA με επικεφαλής τον κ. Daniel Cohn Bendit.



Αντικείμενο της συζήτησης με τον κ. Benjamin Abtan ήταν οι
πρωτοβουλίες της οργάνωσης EGAM εναντίον του ρατσισμού και της ξενοφοβίας καθώς και η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Στη συνάντηση των Ευρωβουλευτών των Πρασίνων/EFA, εκτός από τον Daniel Cohn Bendit, παρόντες ήταν η Συμπρόεδρος του κόμματος των Πρασίνων/EFA Rebecca Harms και ο Αντιπρόεδρος Reinhard Butikofer, καθώς και η γενική γραμματέας του κόμματος των Πρασίνων/EFA, Βούλα Τσέτση και ο Ευρωβουλευτής του ελληνικού κόμματος των Οικολόγων Πρασίνων, Νίκος Χρυσόγελος. Με τον κ. Βενιζέλο, η αντιπροσωπεία συζήτησε για την κατάσταση στη χώρα, τις εξελίξεις σε κυβερνητικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και τα επόμενα βήματα στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου