Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ανεξαρτητοποιείται ο Μίμης Ανδρουλάκης Στηρίζει την κυβέρνηση αλλά ασκεί κριτική στον τρόπο με τον οποίο έγινε η διαπραγμάτευση με την τρόικα


Βήμα Fm 99,5: Ανεξαρτητοποιείται ο Μίμης Ανδρουλάκης





 
 
Την πρόθεσή του να ανεξαρτητοποιηθεί από το ΠαΣοΚ γνωστοποίησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm 99,5» ο βουλευτής Μίμης Ανδρουλάκης.

«
Δεν είμαι μέρος της κρίσης του ΠαΣοΚ», δήλωσε χαρακτηριστικά. Είπε επίσης ότι στηρίζει την κυβέρνηση αλλά άσκησε κριτική στον Πρωθυπουργό κ. Αντ. Σαμαρά και στον υπουργό Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρα για τον τρόπο με τον οποίο διαπραγματεύθηκαν με
την τρόικα.

Πρόσθεσε επίσης ότι είναι ανάγκη να γίνει ανασύσταση της κεντροαριστεράς και τόνισε ότι με την κίνησή του αυτή απελευθερώνεται για να έρθει πιο κοντά στη βάση του ΠαΣοΚ.


Η απόφαση του Μίμη Ανδρουλάκη προαναγγέλθηκε την επομένη της υπερψήφισης του Μνημονίου με 153 ψήφους και τις 6 διαγραφές βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που δεν ακολούθησαν την κομματική γραμμή στην ψηφοφορία κι ενώ ακολουθεί η τριήμερη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή, η ψήφιση του οποίου έχει χαρακτήρα παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
 Βήμα Fm 99,5:
BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου